COK ACIL YARDIM disi öldü....

olcayto

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
sahingöz
slm arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var....disi kusum 3 tane yavru cikardi ve 2 hafta sonra öldü disi kusum.... simdi erkek kus yavrulara bakyior ama iyi degil...1.2yavru gayet iyi bakiyor 3 yavruya iyi bakmiyor...ne yapmam gerek mamasi falan varmi ??????????

elif sena

Yeni Üyemiz
Erke kuşu muhakkak güçlü besle, mamasını eksik etme,rahatsız etmeden gözlemle ...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yavru beslemekiçin hazır mamalar satılıyor ama şart değil ben şöyle yapıyorum gerek olunca 1-2tane bebe büskivisi, irmik, varsa çay kaşığıyla galeta unu ve pirinç unu ilave edebilirsiniz ılık suyla ezip bebek maması kıvamına getirip damlalık yada bi şırıngayla yavrunun ağzına yedirin. İnternette yavruyu elle beslemekleilgili videolar var nasıl yapıldığınıda izleyebilirsiniz yardımı olacaktır size nasıl yedirmeniz gerektiğini görürsünüz. Çok geçmiş olsun yaşatırsınız inşallah yavruları. Bu arada anneleri bir hastalıktan öldüyse kuşlarınızda da hastalık olabilir bunuda dikkate adlın derim.

olcayto

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
sahingöz
tsk ederim bi bakiyim Video bulabilcemmi...disi kusum önündeki tüylerini tamamen dökmüsdü ama tamamen kuluckada.....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Yumurtayı haşlayıp rendede çekin, havucu da rendeleyin, marketten cici bebe + etimek+ irmik alın, marketten aldığınız bu 3 ürünü blender da toz olana dek çekin, diğerhazırlamış oolduğunuz yumurta ve havuçla karıştırıp her gün verin, yumurta ve havucu sürekli taze yapın. Erkek kuşunuzbu mama sayesinde yavrulara daha iyi bakacaktır, geçmiş olsun..

olcayto

Yeni Üyemiz
Adı
abdullah
Soyadı
sahingöz
tsk ederim Video icin...ama mamayi nasil yapdiklarini anlatmiyorlar hic bi yerde...yani icine tam olarak ne koyorsun falan????

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Abdullah kardeşim sana bende bir video linki vereyim orda nasıl elle kuş beslenir ve hangi mamayı verdikleri anlatılıyor ama yavru kuşu babası besliyorsa hiç bu işe bulaşma, mamayı hazırladıktan sonra en küçük yavruyu baba kuş ile başbaşa bırak diğer yavrular olmadığı için babası aç olan ufak yavruyu bekleyecektir. Ama baktın ölecek bu yöntemi deneyebilirsin, hazır bebek mamaları var onlardan hazırlanıyor, video linki https://www.youtube.com/watch?v=TOUGn6wo7-I&feature=youtube_gdata_player

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben anlattımya mamaya neler koyacağınızı onu yapabilirsiniz bebek mamasıda içine katabilirsiniz dediğim malzemeye ılık suyla bebek maması gibi yapacaksınız.