Çok acil yardım edin lüften

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
S.a ABilerim 2 tanede yavrumdan 1. si yuvadan atadı 2 . ise yuvalığın ağzında.Ama 2. yavrum yemi kusuyu sürekli yuvalık yem içinde.Hemde öyle böyle değil.

Lütfen yardımce olun ne yapacağımı şaşırdım  :'(

2. sorum ise 1 yavrum yuvaya girip çıkıyor ama dah yem kırmayı öğrenmemiş ne zamana kadar öğrenir?
Uçmaya başlamış bile gayet sağlam uçuyor...

Şimdiden teşekkürler...VE en acilinden yardımlarınızı bekliyorum :(

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Yardım edecek yok mu?

Yavru şişkinlikten patlayacak neredeyse :(

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kuşunuz yem kırmayı 1 hafta içinde öğrenecektir anne ve babanın yanında kalsın ayırmayın :) Ama diğer kuşunuz hakkında yorum yapamayacağım. Umarım en kısa zamanda düzelir .

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Tugay DERELİ' Alıntı:
Kuşunuz yem kırmayı 1 hafta içinde öğrenecektir anne ve babanın yanında kalsın ayırmayın :) Ama diğer kuşunuz hakkında yorum yapamayacağım. Umarım en kısa zamanda düzelir .
Teşekkürler...

İNŞALLAH ölmez :(

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Kuşlarınızın kanatlarını altına bakın. Eğer ince tüyler bitmiş kendi tüyleri çıkmış ise kursaklarının şişkin olduğu bir anda ikisinibirden başka bir kafese ayırın. Anneye verdiğinizin mamayı birkaç gün yavrulara verin. Onlar birbirlerini beslerler merak etmeyin. Birkaç gün sonra mamalarının içine azar azar yem karıştırın. Böylece yem kırmayı öğreneceklerdir. Bunları anne yavruları dövmeye başlamadan bir an önce yapın. Bir an önce yapın ki anne tekrar yumurtlasın :)

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Kuşlarınızın kanatlarını altına bakın. Eğer ince tüyler bitmiş kendi tüyleri çıkmış ise kursaklarının şişkin olduğu bir anda ikisinibirden başka bir kafese ayırın. Anneye verdiğinizin mamayı birkaç gün yavrulara verin. Onlar birbirlerini beslerler merak etmeyin. Birkaç gün sonra mamalarının içine azar azar yem karıştırın. Böylece yem kırmayı öğreneceklerdir. Bunları anne yavruları dövmeye başlamadan bir an önce yapın. Bir an önce yapın ki anne tekrar yumurtlasın :)

Ama şöyle bi sorunum var benim 4 tane yavrum olmuştu ama ortadan 2 tanesi öldü.O yüzden şu anki yavrlarımın arasında 1.5 hafta fark var.Bi sorun olur mu?

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Bişi sorucağım:
Kuş biraz düzeldi gibi.Acaba anası yuvalıkta tek diye çok beslemiş  kuşta fazlalık yemi kusmuş olabilir mi?