Y Yakup21 Yeni Üyemiz Katılım 9 Kas 2015 Mesajlar 15 Konum Bursa Adı Yakup Soyadı Kara 17 Kas 2015 #1 Slm arkadaşlar dişi kuşum suan kuluckaya yatmiş bu gun fark ettim ki dışkısında problem var dışkısı buyuk ve puding şeklinde daginik bide böyle yağlı gibi acaba sorunu nedir veterinere gotursemmi lutfen vardim edin
Slm arkadaşlar dişi kuşum suan kuluckaya yatmiş bu gun fark ettim ki dışkısında problem var dışkısı buyuk ve puding şeklinde daginik bide böyle yağlı gibi acaba sorunu nedir veterinere gotursemmi lutfen vardim edin
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 17 Kas 2015 #2 Dışkisi normal Yumurtlayan ve kuluckaya yatan disilerin diskisi boyle olur..
Ö özcanduman Site Moderatörü Katılım 19 Şub 2015 Mesajlar 1,837 Konum Ankara Adı Özcan Soyadı Duman 17 Kas 2015 #3 Kuluckada oldugu icin sık sık yapmaz tutar yuvayi kirletmemek ve yumurtayi sogutmamak icin, bu nedenle buyuk ve tuhaf olur ama sorun yok...
Kuluckada oldugu icin sık sık yapmaz tutar yuvayi kirletmemek ve yumurtayi sogutmamak icin, bu nedenle buyuk ve tuhaf olur ama sorun yok...
Y Yakup21 Yeni Üyemiz Katılım 9 Kas 2015 Mesajlar 15 Konum Bursa Adı Yakup Soyadı Kara 17 Kas 2015 #4 Cok teşekkurler arkadaslar bilgileriniz icin alkis alkisd