ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN !!!

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
hep benimi bulur böyle şeyler bilmiyorum ama yine merhametimin kurbanıyım :-[
dün gece yerde yavru bir kumru yavrusu buldum,agaçtan yuvasından yere düşmüş. ağaca yuvasına tekrar koyamadım,karanlıkta yuvasını bile seçemedim.
mecburen eve aldım getirdim.büyüyene kadar buna bakmam gerekiyor. bu yavru kumruyu ne ile besleyebilirim  ???
hangi aleti nerden bulup alabilirim ?
ve hangi yemlerden karıştırıp vermeliyim.benim gibi merhametli arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

yavru mubişimde çok sevdi kendisini  ;)

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
SA. ARKADAŞIM ÖCELİKLE BUNUN HEMEN KARNININ DOYMASI LAZIM DUN AKSAMDAN BERİ SENLE BERABER İSE,NE YAP ET HEMEN DOYUR KARNINI PİRİNÇLE FELAN,SONRA KUŞÇUDAN BUGDAYINI ALIRSIN BİRDE MAMA POMPASI ALIR ÖYLE BESLERSİN KUŞU ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Soner ÖZ' Alıntı:
SA. ARKADAŞIM ÖCELİKLE BUNUN HEMEN KARNININ DOYMASI LAZIM DUN AKSAMDAN BERİ SENLE BERABER İSE,NE YAP ET HEMEN DOYUR KARNINI PİRİNÇLE FELAN,SONRA KUŞÇUDAN BUGDAYINI ALIRSIN BİRDE MAMA POMPASI ALIR ÖYLE BESLERSİN KUŞU ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN
mama pompası nasıl birşey ve nerden bulabilirim, resim felan varmı  confusedtw

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
En kolayı bir şırınga alın. Bebe mamaları oluyor ya elmalı portakallı püre falan. Onlardan şırıngayla verin. Önüne buğday falan koymuşunuz ama o yiyemez kendisi zaten.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
muhabbeti yanaştırma ona. bir sürü zararlı parazit vardır kumruda sonuçta doğa kuşu çok tehlikeli yapmayın bunu

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Ercan YAŞAR' Alıntı:
muhabbeti yanaştırma ona. bir sürü zararlı parazit vardır kumruda sonuçta doğa kuşu çok tehlikeli yapmayın bunu
arkadaşin dedgi gibi iyilik yapayim derkn kumru uzerindeki parazitlerle muhabbetinizden olmayin ayri ayri bakin

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
eczaneden şırınga + damlalık aldım + bimden bebe maması aldım. hazırladım verdim ama ne yaptıysam yediremedim.agzını açıp bulgur koydum çok az yedi.yani ne yaptıysam olmadı onun için kumruyu buldugum yerin yakınlarında bir yuva vardı oraya bıraktım.umarım anne ve babası kuşu görür beslerler.elimde ölecekti yoksa.
+ dediginiz gibi muhabbet kuşuma hastalıgı bulaşır diyede korktum.inşlh yaşar :(