ÇOK ACİL YARDIM!!!

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
öncelikle herkeese slm olsun.üstadlar benim sorunum 33 günlük 2 yavrum var.babaları biraz sorunlu olduğu için farklı kafeste.anneleride bıraktı artık beslemior ve yavrular yuvadanda çıkmıolar.dolayısıyla yeme düşmediler daha. ne yapmam lazım bu durumda acil yardım lütfen yoksa yavrular telef olucak....YARDIMLARINIZI BEKLİORUM!!!

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Dal darı da verebilirsin. benimde dün 32 günlük yavrum çatır çatır yem kırıyodu.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
benimkiler daha yuvadan çıkmıolarki.elimle alığ sonunda dışarı koycam

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN ELİNLE YUVADAN AL ZEMİNİ SAĞLAM KAFESE YANLARINA YEM KIRAN EBEVEYN YADA BAŞKA KUŞ AT YERE MAMA YAP YEM AT ONLAR TIRTIKLARKEN ALIŞACAKLAR EĞER ALIRKEN ELİNİ ISIRIRLARSA YADA TUNEKTE DURURLARSA SORUN YOK SLM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
33 GÜNLÜK YAVRU YEM KIRA BİLİR AKDARI VE ASPUR VERİN İLAVETEN MAMA VERİ MAMYI YERLER

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SEN ELİNLE YUVADAN AL ZEMİNİ SAĞLAM KAFESE YANLARINA YEM KIRAN EBEVEYN YADA BAŞKA KUŞ AT YERE MAMA YAP YEM AT ONLAR TIRTIKLARKEN ALIŞACAKLAR EĞER ALIRKEN ELİNİ ISIRIRLARSA YADA TUNEKTE DURURLARSA SORUN YOK SLM

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
inş bi sorun çıkm az ya :(

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
ÜSTADLAR YAVRULARI DIŞARI ELİMLE BIRAKIYORUM FAKAT TEKRAR YUVAYA GİRİOLAR YEM YEMEDEN NE YAPABİLİRİM AYIRSAMMI?YARDIM

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
33-35 günlük kuşlar salmada eş tutmaya başlar nerdeyse ya gunu yanlıs hesapladın ya da korkundan dolayı alsammı almasammı gıbı bır durum ooluyor o zaman tavsıyem haslanmıs patates ıle havucu rendele hazır mamanın ıcıne kendın yapma hazır bır mama al ıncımı olur quiko mu olur herhangı bır mama olabılır patates haslaması ıle havucu rendele karıstır mamanın ıcıne cok az da darı kat ılık ılık koy onlerıne yemıde yere ser bır kafesın dıbıne kendılerı tırtıklasınlar arkadaslarında dedıgı gıbı yem yemeyı ogrenen ama yasları bu dedıklerıne yakın olan en fazla 40 45 gunluk yavrun varsa onlarıda yanına at yem yıyemedıklerı anda onlara aglayarak yem ıstıceklerdır yavrular bırbırlerını yuva ıcınde oldugu gıbı dısardada yemlemeye devam edeceklerdır haşlanmış yumurtanın beyazını haşla ve ılıkken koy onlerıne rendeleyebılırsınde fakat sarısını kullanma sarısı ıshal edebılır o donemdekı yavruyu sıkıntı yasama suluklarınıda yere yakın bı yere monte et kendılerı bulacaklardır suyu kolay gelsın.