çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
merhaba arkadaşlar benim çiftimin 5 yavrusu var son çıkan yavru dışında hepsinin tüyleri tamamlanmış.Hatta birtanesi yuvalıktan çıkıp kafese inmişti.Dişi olan kafese inen yavrusunu dövüyor.5 dk öncede erkekle çiftleştiğini gördüm.Acaba bu durum yavruyu öldürür mü?şimdiden teşekkürler...

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
İlk yavru kaç günlük?
Kafese inen yavru hangisi?
Kafese inen yavru hangisi?
gibi daha açıklayıcı bilgi verirseniz daha net cevaplar alabilirsiniz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yuvadan atlayan kuş yem kırabiliyorsa tüyleri tamamlanmışsa ve elinizi güçlü bir şekilde ısırabiliyorsa ayırabilirsiniz başka bir kafese.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
erkek tekrar çiftleşmek isteyecektir o yüzden yavruları yuvada istemez. düşen yavruların yem kırabildiğinden emin olduktan sonra ayrı kafese alın. yoksa ölümcül olabilir

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Kafesin dibine inen yavruyu ayrı kafese koyun kafesin dibine yem dökün akşama doğru kursağına bakın yemler elnize geliyorsa dahada kafese koymayın

kafesin dibine inen yavru artık anne ve baba için bir yabancıdır. geri yuvalığa koyarsanız ölümle sonuçlanabilir. Ben geri yuvalığa koymuştum 1 saat sonra baktım yavruyu baya hırpalamışlardı erken farketmesem öldürürlerdi.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yuvadan atlayan kuş yem kırabiliyorsa tüyleri tamamlanmışsa ve elinizi güçlü bir şekilde ısırabiliyorsa ayırabilirsiniz başka bir kafese.
+111
yoksa yavruyu öldürürler
ayrı kafese koyun...