çok güzel bişey oldu :)

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim bugün okuldan eve geldim kuşların odasına girdim acaba ne yapıyorlar diye bi baktım dişi yuvalığın içindeydi yuvalığa dışkısını yapmıştı dışkısı cıvık koyu yeşildi ishali yok baktım acaba bi hamilelik belirtisi olabilir mi?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Burak kardeş her soru için 1 konu açarsan diğer arkadaşlarımızın istedikleri yardımlar dikkatten kaçar sen sorularını günlük hazırla 1 konu altında sor hepsini

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Darılma hemen  bak kaç tane konun var hemen altına diğer sorularınıda yazarsan ordanda cevap verilecektir sana yardım isteyen diğer arkadaşlarında konuları gözden kaçmaz bu şekilde

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
burak kardeşim çok acalecisin ve anladığım kadarıyla  okumayı sevmiyosun.neden sık sık konu açmak yerine siteyi araştırmıyorsun.yaşın genç eğer siteyi iyi bir şekilde araştırır ve sabretmeyi öğrenirsen  senin iyi bir üretici olacağına inanıyorum.(niyetim seni kırmak değil)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
abilerim bugün okuldan eve geldim kuşların odasına girdim acaba ne yapıyorlar diye bi baktım dişi yuvalığın içindeydi yuvalığa dışkısını yapmıştı dışkısı cıvık koyu yeşildi ishali yok baktım acaba bi hamilelik belirtisi olabilir mi?
  kesinlikle hamile olamaz  bye bye

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
burak kardeşim çok acalecisin ve anladığım kadarıyla  okumayı sevmiyosun.neden sık sık konu açmak yerine siteyi araştırmıyorsun.yaşın genç eğer siteyi iyi bir şekilde araştırır ve sabretmeyi öğrenirsen  senin iyi bir üretici olacağına inanıyorum.(niyetim seni kırmak değil)
okumayı seviyorum abi ama ben öyle sanıyordum kusura bakmayın yanlış anlamışım kuş ishal olmuş patates haşlayıp vericem