çok heyecanlıyım...

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
Abilerim bugün dişi kuşa baktım ve dişinin poposundaki tüylerin tamamen dökülmüş olduğunu gördüm ve dişi olan yavruluktan en fazla 30 saniye çıkıyor ve hemen giriyor sizce yumurtaya ne kadar bir zaman kalmıştır ?

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
ve de abilerim şimdi yoğun uğraşlar sonucu hiç kuşa ellemeden poposuna baktım çok hemde çok şiş sizce ne zamn yumurtlar ?

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
İsmail Akbaş' Alıntı:
sen bu kafayla gidersen ahmet o kuş ya hiç yumurtlamaz yada yumurtladığında yumurtaları kırar kırmasada atar hadi bunlarıda yapmadı de yavrular çıktığında yavruya bakmaz buna emin ol sevgili ahmet bu kuşlarından yavru almak istiyorsan kuşları kendi haline bırak bu şekilde sen yavru göremezsin hiç sana kimse kuşu görmeden sana net bir yanıt veremez burdan 2  sonra yumurtlar diye kuşun resmini koyarsın sana net cvplar verilir anlamışsındır sanırım artık

Kuşun fotosunu nasıl çekiyim hep yavrulukta bnde rahatsız felan etmiyorum arada bakıyorum gördüklerimide size söylüyorum..!  crazy

senelahmet

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Şenel
tamam ismail abi merak ediyorum özür diliyorum şuan yavrulayacak ilk çiftim sıktıysam tekrar özür dilerim..

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Kardeş rahat bırak elleme hiç yemini suyunu mamasını ver gerisini pırkalama.Onlara bırak ;)
Yakın zamanda dökmeye başlıacaktır yumurtları. Öncelikle sakin ol biraz  :)

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
ismail abimin dedigi gibi kafeste dişi yokmuş gibi davran sadece yem mama vb vermek için kafese yaklaş bide mümkünse şarkı aç rahatlatır altına taş al pet shoptan paket taş var altını temizleme derdin olmuyor ben yaptım çok rahat. nacizane fikrimdi saygılar...