irsadkircil
Üyemiz
Yaklaşık 2 saat önce erkek kuşumun kafeste olmadığını gördüm, normalde dişi ile yan yana yatarlar. kafesin etrafını inceledim, korkmaya başladım. Ya kuş uçtu bi şekilde yada bişeyler var. kafesin içine baktım ve kuşum yüzü koyun yerde yatıyor ve ÖLMÜŞ. Anlamıyorum hastalık yok, 8 ay önce nasılsa şimdi de öyle idi. yemi suyu tam, tembellik ediyoruz ama hafta 1 yumurtası da geliyordu önlerine. ve daha sabah gördüm yine o dişiyi köşeye sıkıştırmaya çalışıyordu. Hallerinden memnunlar idi. tek aksilik 27 Haz. da kuş kaçtı tekrar yakaladım sağına soluna baktım bişey yok, tüy altı fln. şimdi niye böyle oldu anlamış değilim.
Kuşu ölü vaziyette elime aldım tek gördüğüm şey poposundan yarısı ezilmiş yarısı dane halinde fitil şeklinde yem akıntısının olması katı halde ama normal kaka renk ve belirtisi ile alakası yok. Resimleri ekte. lütfen arkadaşlar bu kuş neden ölmüş olabilir. O poposunda ki de ne.
Kuşu ölü vaziyette elime aldım tek gördüğüm şey poposundan yarısı ezilmiş yarısı dane halinde fitil şeklinde yem akıntısının olması katı halde ama normal kaka renk ve belirtisi ile alakası yok. Resimleri ekte. lütfen arkadaşlar bu kuş neden ölmüş olabilir. O poposunda ki de ne.