ÇOK KORKAKLAR :( NEDEN OLABİLİR???

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
Üretici abilerim ve kardeşlerim iyi günler herkese. Kuşlarımın çok korkak oluşu beni üzüyor. Acaba herkesin mi böyle yoksa benimkilerde mi bir sorun var? mamalık asmak için bile yaklaştığımda ordan oraya çarpıyolar.Bu konuda yapabileceğim birşey var mı? Hayırlı üretimler herkese..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük ihtimalle kuşlarınız salmada yetişmiş kuşlardır. Yem, su, mama değişimini devamlı olarak siz yapın zamanla size tamamen alıştıktan sonra bu sorun ortadan kalkacaktır

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Büyük ihtimalle kuşlarınız salmada yetişmiş kuşlardır. Yem, su, mama değişimini devamlı olarak siz yapın zamanla size tamamen alıştıktan sonra bu sorun ortadan kalkacaktır
Şahin abicim ilgin için teşekkürler. genelde yavrular çırpınıyor.kendi yavrularım hepsi.yem,su,mama değişimlerini ben yapıyorum zaten evde tek yaşıyorum.kuşlar benden başkasını görmüyorlar.umarım zamanla alışırlar. teşekkürler abicim

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
kusları bence yavru ıken yavas yavas alıstırmak gerek ılerıde zor alısıyorlar

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
aynı skıntı bndede var erkek yaklaşık 3 haftalık dışım 1senedır bnde... erkek ılk geldıgınde dedıgın gbı yem degıştrmk ıçın yakşalıgımda kndnı ordan oraya atıyor vuruyor ama şimdi ılk geldı gıbı degıl gne var ama urkeklı alışıyor yavaş yavaş ılkgunku kadar çok degıl