Çok Mutluyum Kuşlarım Yumurtladı

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba üstatlar uzun zamandı muhabbet kuşu beslemekteyim.2 Çift kuşum vardı hemen hemen bi çiftim 1.5 yıllık diğeri 1 yıllık.

1 yıllık olanın dişisi 2 gün önce yumurtladı bugünde 2.yumurta geldi çok şükür.Kuşları sessiz sakin kendi odamda besliyorum.Havalar nedeni ile odam biraz soğuk . Oturma odasında ise soba akşamları yanıyor.Sizce oraya almalımıyım .Oraya alırsam sesten rahatsız olacağını düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
gözünüz aydın henüz tecrübem yok tecrübeli abilerimiz yardımcı olacaktır...bizim evde sobalı sizin sayenizde bende faydalanıcam:)

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
öncelikle hayırlı olsun. kuşları rahatsız etmemeye özen göstererek odanın sıcaklığının 16-18 derecenin altına düşmemesine dikkat edin. yumurtlamadan sonraki yer değişikliğinden kuşlarınız kesinlikle etkilenecektir ve strese girip yumurtaya yatmama ihtimalleri var. saygılar bol yumurtalı günler

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun. kuşları rahatsız etmemeye özen göstererek odanın sıcaklığının 16-18 derecenin altına düşmemesine dikkat edin. yumurtlamadan sonraki yer değişikliğinden kuşlarınız kesinlikle etkilenecektir ve strese girip yumurtaya yatmama ihtimalleri var. saygılar bol yumurtalı günler
+1

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Bende öyle düşündüm hocam.Peki o zaman yerlerinden hiç ayırmayım peki talaş koymalımıyım.Ben yavrular çıkınca koymayı düşünüyorum Allah'ın izniyle ama sizce nasıl olur?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
gözünüz aydın...talaşı koy..yavrular  çıktıktan sonrada  odayı değiştir....

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Hayırlı olsun yavrularını da görmeniz dileğiyle

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun yavrular çıktıktan sonra sobalı odaya alabilirsiniz kuşlarınızı o zaman sorun olmayacaktır

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
GÖZÜNÜZ AYDIN GÜZEL BİR HİS BU İNŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR