Çok Mutluyum

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
akadaşlarım dostlarım bugün çok mutlu günümdeyim.ÜRETİME geri dönüyorum bana engel ve sorun olan o şahıs artık yok..tayini cıktı ve gitti en kısa zamanda yeni üretimhanem ve kuşlarımla aranıza tekrar geri döneceğim gercekten çok ama çok mutluyummmmm......sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum.....görüşmek dileğiyle Allaha emanet olunnnnn...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim abiii 2 gün önce eşyalarını taşıdılar  inan çok mutluyum abiii neler yaptığımı nasıl titizlikle emek verdiiğimi bu sitede senden başka bilen olmaz  çok sewincliyimmmm..hayırlı işler diliyorum

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
gözün aydın olsun ayhan abi.
ama bi teşekkürde bu siteye borçlusun, bütün site  adama beddua edince adam gitti, ondan oldu yani :)
Korkulur bizden :)

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim ömer çok sağol kardeşim..aynı yerde oturmak beni üzüyordu Allahıma şükürler kurtuldum..hanım bırakmadı eşyalarının taşındığı gün davul zurna getirecektim yemin ederim ama eşi bırakmadı ..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim yılmaz en az benim kadar mutlu olduğunu tahmin edebliyorum çok teşekkür ederim desteklerin için sağolasın..Allaha emanet ol...

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
hayırlısı olsun kuşçuların duaları kabul oldu kurtuldun o adamdan  alkisd

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
gözün aydın olsun.en kısa zamanda yeni kuşlarının resimlerini görürüz inşallah...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gözün aydın Ayhan. Her şey gönlünce olur inşaallah

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
tşk ederim şahin bey saygılarımı sunuyorum herkesten Allah razı olsun..Her şey çok güzel olacak inşallah