ÇOK MUTLUYUMM :)))

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
  Herkese Merhaba,
  Allah'a ne kadar şükretsek azdır, bunun idrakinde olsakta bu iş bana çokkk farklı duygular yaşattı, iyi ki  ısrarlı, sabırlı davranmışım, gerçi şimdiki kaygım da yavrulara birşey olmasınnnn :) İlk yumurtayı gördüğüm an, ilk yavruyu gördüğüm an, hayatımdaki nadir anlardan gerçekten, biraz önce ilk yavruyu gördüm çok şükür(MAŞALLAH),  ve insann etkilenmemesi, gözlerinin dolmaması elde değil, Allah hepimize tefekkür edebilmeyi nasip etsin, sanırım bu duygulardan sonra bu işi bırakamam artık, ama bu yavrular çoğaldıkça naparım bilmiyorum :) çünkü vermem kimselere  :)  Duygularmı paylaşmak istedim sizlerle :) İyi akşamlar...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Doğa izin vermiş, Anne-Baba istemiş, sizinde desteğinizle mucizeler dünyaya gelmiş olacak; Tebrikler..
    Nice sorunsuz kuluçkalarınız olsun dilerim..

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Allah devamını getirsin inşallah bir kuşcu daha kazandık :)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ben ilk yavrumu 98 yılında gördüm ozaman ortasona gidiyorum anlatamam heycanımı çünkü taa 11 yaşımdan beri yavru almaya çalışıyodum o ciklemeyi duydum ya evdekileri kafese 5 metreden fazla yaklaştırmıyodum o tek yavru büyüdü dişiydi ve bana hep 5 yavru verdi 4 yıl boyunca ve 7 yaşında öldü bahçenin en güzel yerine gömdüm hala mezarı durur tebrik ederim sizi alkisd

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
helal beeee hadi inşallah yeme düştüğünüde görürsünüzz çok mutlu bir an duygular kifayetsiz kalırrr

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
..sizi ve kuşunuzu tebrik ederim.. rotfl bu işin en güzel yanı bu olsa gerek..dileriz daha çok yavru görürsünüz.. alkisd

E

elaziz2316

Guest
    Gözünüz aydın. Hayırlı uğurlu olsun. Ama endişelenmeyin. Çünkü annesi ona çok iyi bakacaktır. Sadece hava akımına maruz kalmasınlar. Malum havalar soğuk. oda havalandırmalarında filan birden soğuk olursa kuşları olumsuz etkileyebilir. Şimdiden miniklere kocaman bir MAŞALLAH.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
tebrik ederim. bende 1 yıldan fazladır uğraşıyorum.kısmetse ilk yavruların çıkmasına 12 gün kaldı. Allah bütün üretim yapan arkadaşlara bol yavrular nasip etsin.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ALLAH cc daha nice yavrulara sağ sağlim her olay bizlere yüce mevlayı işaret ettiği kaç kişi tarafından düşünülüyordur ben ilk yavruları satamam kıyamıyorum dediğimde arkadaş hadiya okadarda değil diye çıkışmıştı şimdi artık alıştık gibi slm

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hayırlısı olsun inşallah tüylenir büyürler dahada çok yavrularını görürsünüz.Bende mubişlerimden bekliyorum sabırla yamurta ve yavrularını.
"Sabır ve zamandan kuvvetli bir şey yok: Her şeyi bunlar yapar. TOLSTOY  ;) " demiş abimiz çok doğru  alkisd

F

fenerbahçeli

Guest
Tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına diyelim alkisd

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Evet darısı bu olaya tanık olmak isteyen herkesin başına, iyi dilekleriniz için çok  teşekkürler...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hayırlı Olsun Sağlıklı Yavrular Dilerim..:D