ÇOK ŞÜKÜR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU İLK YAVRULARIMI ALMAYA BAŞLADIM

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Hemen hemen bir yıldır uğraşıyorum. çok kuş geldi geçti elimden en sonunda kuşlarımdan verim almaya başladım resimlerde yem kırmaya başlayan ilk yavrularım. beyaz olan ilginçtir ki baba normal yeşil anne sarı bu yavru nasıl böyle oldu anlamadım. resimler harici 2 yavruda daha yuvada . umarım diğer hobici arkadaşlar da amacına ulaşır . insan torun sahibi olmuş gibi seviniyor .
Ayrıca site üyelerinden Erkan abiye (erkan aktaş) teşekkürler ondan almış olduğum kuşlar gayet verimli çıktı. maaşallah yavruların boyutu annesinden büyük. maaşallah larınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar

http://m1309.hizliresim.com/1f/8/sfnnr.jpg
http://u1309.hizliresim.com/1f/8/sfnnw.jpg
http://r1309.hizliresim.com/1f/8/sfnnz.jpg

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Ayrıca yine site üyelerinden Aykut abiey (Aykut Kuşkulu) ayrıca teşekkürler. ondan bir dişi aldım maşallahı var yavrular yuvadan atlamak üzere oda tekrar yumurtlamaya hazırlanıyor mübarek fabrika gibi çalışacak galiba

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gözünüz aydın .Kuşların masallahı var . Darısı hevesle yavru bekleyenlerin başına

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Gözünüz aydın .Kuşların masallahı var . Darısı hevesle yavru bekleyenlerin başına
Kuşların maşallahı var abi rengarenk tavrular alma dileğiyle umarım bizlerde yakında yavru alırız :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Kuşların maşallahı var abi rengarenk tavrular alma dileğiyle umarım bizlerde yakında yavru alırız :)
inşallah sende en iyisinden yavrular alırsın . Bizde kuş koyacak yer kalmadı eşleri ayırdık ev salon balkon her yer dolu :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
inşallah sende en iyisinden yavrular alırsın . Bizde kuş koyacak yer kalmadı eşleri ayırdık ev salon balkon her yer dolu :)
Ben bir çift hobi amaclı besliyorum ama annem izin verse 1 çift daha alırım hazır kafesde bulmuştum :)) evin yanına da altın sarısı kafeslerden çok geniş bir kafes var sahipsiz  ;D  düşünmüyor değilim 2. çifti:))

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Ben bir çift hobi amaclı besliyorum ama annem izin verse 1 çift daha alırım hazır kafesde bulmuştum :)) evin yanına da altın sarısı kafeslerden çok geniş bir kafes var sahipsiz  ;D  düşünmüyor değilim 2. çifti:))
hakkında hayırlısı olsun . Iki çift olması yavru alma şansını arttırır

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Maşallah hayırlı olsun morlu olan güzel baya :) İlk 2 yavruyu erkek vermişler.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah yavrular çok güzel. Dikkatimi çekti maşallah uslular herhalde bizim yavrularda sizinkiler gibi büyük uğraşlar sonucu gelen yavrular ama çok yaramazlar öyle parmağımıza alamıyoruz kaçıyor keretalar :)

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Maşallah yavrular çok güzel. Dikkatimi çekti maşallah uslular herhalde bizim yavrularda sizinkiler gibi büyük uğraşlar sonucu gelen yavrular ama çok yaramazlar öyle parmağımıza alamıyoruz kaçıyor keretalar :)
vallahi Mehtap hanım bende anlamadım. daha yeni yem kırmaya başladılar. sanki aylardır eğitiyoruz bunları. hayvanlar beni görünce kafesin tellerine yapışıyorlar. :)