ÇOK ŞÜKÜR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU İLK YAVRULARIMI ALMAYA BAŞLADIM

kuşçular

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
aktaş
öncelikle maaşallah mehmetcim.senin adınaçok sevindim. allah torunlarınıda görmeyi nasip eder inşallah hayırlı üretimler....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mehmet AYDIN' Alıntı:
vallahi Mehtap hanım bende anlamadım. daha yeni yem kırmaya başladılar. sanki aylardır eğitiyoruz bunları. hayvanlar beni görünce kafesin tellerine yapışıyorlar. :)
Benimkilerde kafeslerine yaklaştığımda kafesin dibine serdiğim kağıdın altına giriyorlar sanki işkence ediyoruz :D

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Erkan AKTAŞ' Alıntı:
öncelikle maaşallah mehmetcim.senin adınaçok sevindim. allah torunlarınıda görmeyi nasip eder inşallah hayırlı üretimler....
Eyvallah abim valla senden aldığım kuşlarla başladık bu işe ilk yavruları ayırdık artık diğerlerinide bekliyorum. ayrıca biliyorsun ufaktanda jumboya giriş yapıcaz

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benimkilerde kafeslerine yaklaştığımda kafesin dibine serdiğim kağıdın altına giriyorlar sanki işkence ediyoruz :D
kuştan kuşa değişiyor usta sakin kuş olunca her olaya sakin davranıyor .. :) benim eski erkek dişinin eşi çok ürkek ti elime almak imkansız dı şimdi yeni getirdiğim eş 7-8 aylık civarı biraz üstelesem elime geliyor baş parmağımla oynuo :D kafeste sakin zaten dişiden bahsetmiyorum :D kapıdan girdiğim gibi çıldırıyor :D