çok utanıyorum

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Arkadaslar biliyorum cogunuz bana cok kizcak.Ama ne derseniz haklisiniz.Sonucta bir hayat soz konusu.Bu gun yumuryalardan birinin azcik catladigini gordudim.Yavrunun cikmak isteyib cikamadigini dususundum ve havacik odacigindan bir az delmege asladim.Ve yavrunun oldugu yere kadar deldim ama yavrunun zarini delmedim.Sonra yumurtayi yedine koydum.Ik.i saat sonra yuvaya baktigimda annesi yavru yumurtadan cikarmisti ama yavru ölmustu.Artik o manzarayi gordugumden sonra muhabbet kusu beslemeycegim soz verdim.simdi bir tane yavrulu yumurta kalmis.Bilmiyorum yavru yasiyomu yasamiyomu.Artik biktim.Simdiye kadar 19 yumurta kirdilar ve bu sekilde iki yavru öldu.

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Simdi baktim disi ikinci yumurtaya da ayni seyi yapmis

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Dişiyi cok rahatsız ediyorsundur dişi yumurtayı kırıyordur yuvadan atar rahatsız etme dişiyi bu kadar yumurtayı kırdıysa daha neden yumartayı kendın kırmaya çalışıyorsun ?

selçuk ata

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
ata
Yapma be kardeşim yapma. Rahatsız etme bakma şu yuvaya. Bırk kendi haline. Doğada da senmi çıksrıyorsun yavruları yumurta dan

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
Dişiyi cok rahatsız ediyorsundur dişi yumurtayı kırıyordur yuvadan atar rahatsız etme dişiyi bu kadar yumurtayı kırdıysa daha neden yumartayı kendın kırmaya çalışıyorsun ?
haklisiniz

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Selçuk ATA' Alıntı:
Yapma be kardeşim yapma. Rahatsız etme bakma şu yuvaya. Bırk kendi haline. Doğada da senmi çıksrıyorsun yavruları yumurta dan
cok haklisiniz disi yine yumurtlamaya calisiyor.Yaz oldugu icin bahcede bir salma yaptim ve kuslari oraya saldim istedikleri gibi ureswinler.Sulunlerimi de yanlarina aticam