Çok üzgünüm ağlıyorum

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
1 yıldır beslediğim muhabbet kuşu yanlışlıkla bugün balkondan kaçtı gitti elime geliyordu evcildi elimden besliyordum hala gözümden yaş geliyor çok sevimliydi en son giderken gördüm inşallah kargalar falan yemez hayatta kaldır yardım edin yeni kuş alsam acısını unuturmuyum  crying

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
geçmiş olsun yapacak bişey yok yeni bir yavru kuş alın unutursunuz  smileki

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bize yeni kuş alınca unutur muyum diyorsunuz. Ama bunu biz bilemeyiz. Bence yeni bir kuşla uğraşmak eskisini unutturur. Sizin bileceğiniz iş.

Orhan Erdogan

Yeni Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
erdoğan
güzel kardeşim ben konusturduğum gün kaçtı.yenisini aldım maşallah eskisinden iyi. al yenisini yapcak bişi yok

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Geçmiş olsun kafesini filan balkona koysaydınız belki geri gelirdi. Ben çocukken kulumuz kaçmıştı iki gün sonra harap bitap halde geri gelmişti aç kalmış yorulmuş :) Gerçi onun eşi vardı pek anlaşamasada belki ondan dönmüştür bilemiyorum.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
sen bunu şer olarak yorumluyorsun ama her şerin altından hayır hayırlısın altından şer çıkabilir hayırlısı olsun sıkma canını

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
geçmiş olsun yapacak bişey yok inşallah hayvan sevgisi olan başka bir evde neşe kaynağı olur iyi bakılır sizdeki gibi, sizde bunu unutmak için biran önce yavrudan alıp yetiştirebilirsiniz ;)

metin sarıerik

Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
sarıerik
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
geçmiş olsun yapacak bişey yok inşallah hayvan sevgisi olan başka bir evde neşe kaynağı olur iyi bakılır sizdeki gibi, sizde bunu unutmak için biran önce yavrudan alıp yetiştirebilirsiniz ;)
+++++++