çökelek peyniri

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bu senelik iznimde Samsun merkeze ve Ordanda Ordu ya bağlı dağyolu köyüne gittim 10 günümü o güzel yeşillikler doğasal manzaralar ve sınırsız  kuş sesleri arasında geçirdim tuhaf olan şeylerle karşılaştım mesela eşimin köyü olan orada günde 5 öğün hatta bazen 5 ide geçiyor yemek yeniyor havasından suyundan olsa gerek neyse dikkatimi çeken ördeklerin kaz büyüklüğünde olmaları ve halen yavru olmaları onların böyle olmalarının nedenini çökelek peyniriyle beslediğini anlatması bende eve gelince çökelek peynirinden kuşlara verdim ama pek beğenmediler ...!  birkaç resmi sizlerle pğaylaşmak istedim .... ;)

beyaz olan ördekler için albinomu desek  smileki

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Memleketimin heryanı güzel her yanı görülmeye değer. Maşallah tatiliniz güzel yerlerde geçmiş. Çökelek peynirini bilmemde peynirin kursakta küflenmesi ihtimali ile verilmemesi gerektiğini duymuştum. Ama teyzemlerin 8 yaşındaki muhabbet kuşları Mükremin her hafta bir minik parça peyniri anında silip süpürürdü.

ferdieser

Üyemiz
Adı
ferdi eser
Soyadı
çakmak
Benim muhabbet kuşları kaşar peyniri hastası bazen bir viyaklıyor inanın kaşar peynirini agzına tutana kadar susmuyor :)

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
insan böyle bir yerde nasıl mutsuz olurki diye dusunuyorum masallah çok güzel .

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Türkiye bir cennet parçası.kıymetini bilmiyoruz o ayrı....güzel resimler.tatiliniz güzel geçmiş belliki :D......

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel görüntüler. Yılın yorgunluğunu atmışsındır Cihan

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan kovboy şapkan nerede :)
Karadeniz bambaşka bi yer mükemmel..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
tülinaydın' Alıntı:
Memleketimin heryanı güzel her yanı görülmeye değer. Maşallah tatiliniz güzel yerlerde geçmiş. Çökelek peynirini bilmemde peynirin kursakta küflenmesi ihtimali ile verilmemesi gerektiğini duymuştum. Ama teyzemlerin 8 yaşındaki muhabbet kuşları Mükremin her hafta bir minik parça peyniri anında silip süpürürdü.
tülin hanım peynirin kursakta küflenme durumu düşündürücü gerçekten eğer öyle ise tehlikeli bir durum olur !...  zaten ördek bünyesiyle bizim mubişlerin bünyesi aynı olmaz sanırsam  ...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hey Maşallah Cihan valla ordan dönmek zor olmuştur görüntüler harika