Uğur MOGAN
Uzman Üyemiz
Arkadaşlar benim kuşlarım 3 tane yavru yapmıştı.Az önce hepsi yuvadan atlamış.Şimdi benim ne yapmam lazım?Lütfen yardım edin! Sonu hüsran olmasın! 
+1Murat KABAYEL' Alıntı:en kücük olanını yuvalıga geri koy ikisi dışarda kalsın anne baba besliyorsa sorun yok .onlara yem kırmayı ögretirler.yok beslemiyorsa yuvalıga koy .
Murat KABAYEL' Alıntı:en kücük olanını yuvalıga geri koy ikisi dışarda kalsın anne baba besliyorsa sorun yok .onlara yem kırmayı ögretirler.yok beslemiyorsa yuvalıga koy .
hocam kuşların resimlerini koysanız net birşey söyleyebiliriz ama sizin söylediklerinizden anladığın 2 yavrunun artık başka kafese alınabilir olduğuUğur MOGAN' Alıntı:Peki tamam.Bir şey daha sorabilir miyim?Yavrular birbirini beslerken gördüm az önce bu durum anne ve babanın yavruları beslememesinden mi kaynaklanır?Bu arada baba dişiyle çiftleşmeye çalışıyor.Ayağını omzuna atıyor ve dişinin kakası büyüdü yine sanırım bu yüzden babada yavrulara bakmıyor diye tahmin ediyorum ama süz üstadlar daha iyi bilirsiniz bu durumu.Şimdi ben tam olarak ne yapayım?
+1Hamdi KALİ' Alıntı:hocam kuşların resimlerini koysanız net birşey söyleyebiliriz ama sizin söylediklerinizden anladığın 2 yavrunun artık başka kafese alınabilir olduğu
öncelikle kafes tabanına yem dök, kafesteki tünekleri çıkart tek tünek yuvalığa yakın tak, böylece yuvalığa giriş çıkışlar kolay olurMurat KABAYEL' Alıntı:en kücük olanını yuvalıga geri koy ikisi dışarda kalsın anne baba besliyorsa sorun yok .onlara yem kırmayı ögretirler.yok beslemiyorsa yuvalıga koy .
Murat KABAYEL' Alıntı:en kücük olanını yuvalıga geri koy ikisi dışarda kalsın anne baba besliyorsa sorun yok .onlara yem kırmayı ögretirler.yok beslemiyorsa yuvalıga koy .
koymayın eğer koyarsanız dövme ihtimalleri yüksek.Uğur MOGAN' Alıntı:Pekala.Çok teşekkür ederim.En küçük yavruya dediğiniz gibi davranıyorum.Tek sorum şimdi en büyük ve ortanca yavruyu yuvalığa geri koyayım mı?
+1Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:koymayın eğer koyarsanız dövme ihtimalleri yüksek.