Hande ÖNENERK' Alıntı:
Çocuklara kötü örnek olmak ben de istmemem fakat bu sitetede kuşların ciftlesmesinden falan bahsediliyor ve bunun cocuklara bi zararı yoksa benim attığım başlığın hiçbir zararı olmaz. Espirili olsun diye öyle bi başlık attım. Gülüp geçmek yerine saygısızlık olarak nitelendirmeniz tuafıma gitti açıkcası.
Bende çok samimi ve sevinçten iyi niyetle bu şekilde başlık atıldığını düşünüyorum ama....
Nasıl desem mesela benim kızda giriyor bakıyor resimlere şimdi içeride eşime BABAAAAA annemin girdiği sitede kuşlar birbirini yatağa atıyor diye bağırsa başlığı açanında bayan olduğunu ben eşime anlatana kadar bayağı yüzüm kızarır o açıdan hoş bir başlık olmamış
Eğer bunu açan erkek olsaydı daha çok tepki verirdim hatta siteyi bırakırdım. Ama biz bayanlar birazdaha espirili yaklaşıyoruz daha safça bir sevinçle şakasına yazıldığını anlıyorum.
İnşallah yanlış anlaşılma veya kırgınlık olmaz ama biraz amacını aşan bir başlık olmuş tabiki sevincinizden ve heyecandan olmuş burada kasıtlı bir saygısızlık yok onada eminim.
Sevgilerimle hayırlı olsun.