COŞKUN SONUNDA AYKIZ`I YATAĞA ATTI :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Uzun beklemelerimin sonunda aykız yuvalığa girip çıkmaya başladı. Bu arada hiç yem yemiyor surekli erkek ona yem yediriyor. Bu işte bir gariplik mi var bilememedim.
Hala çiftleşmemiş olsalar bile yuvalığa girdiğini görmek beni çok mutlu etti  squint

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hadi hayırlısı...
İnş. benimki de yuvaya girer artık bir kere girdi bi daha girmedi...

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Saolasın. Bi kere girdiyse artık girmeye başlar heralde merek etme  :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hadi gözünüz aydın inşallah tatlı yavrucuklar alırsınız

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Hadi gözünüz aydın inşallah tatlı yavrucuklar alırsınız
Tesekürler, açıkcası yavrular için sabırsızlanıyorum ama yuvaya girmesi bu kadar uzun sürdüyse kim bilir yavrular için ne kadar beklemem gerekicek :).
Ama olsun her sey için sabretmek gerekiyo

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
hadi hayırlısı hocam yuvaya girdiyse geriside gelir inşallah. artık yavruların fotolarını bekliyoruz :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
gözünüz aydın, artık yakında yumurtaların gelmeye başlamasını bekleyebilirsiniz  :)

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
hadi hayırlısı hocam yuvaya girdiyse geriside gelir inşallah. artık yavruların fotolarını bekliyoruz :D
Saolasın fotolarını koyarım tabiki :)
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
gözünüz aydın, artık yakında yumurtaların gelmeye başlamasını bekleyebilirsiniz  :)
Karahan UZUN.' Alıntı:
başlık beni bitirdi herseyi acıklıyor  :D gözünüz aydın
Tesekkürler. Valla o anki gazla böyle bi başlık çıktı  :) hiç girmiceni falan düşunmeye başlamíştım.

serhat koymalı

Üyemiz
Genelde sabahın ilk ışıklarıyla çiftleştikleri için görmemeniz normaldir.Dördüncü kuluçkaya başlamak üzere olan bi çiftimi sadece bir kere gördüm çiftleşirken :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş  başlık için sızlerı uyarıyor ve bu sıtede 12 yaşından 62 yaşına dek takıp eden var çızgımızı lutfen bozmayalım sızlerın örnek başlıkları seçerek yazmanızı istıyorum slm anlayışınızdan dolayı arzular hep şelale olsun

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş  başlık için sızlerı uyarıyor ve bu sıtede 12 yaşından 62 yaşına dek takıp eden var çızgımızı lutfen bozmayalım sızlerın örnek başlıkları seçerek yazmanızı istıyorum slm anlayışınızdan dolayı arzular hep şelale olsun
Çocuklara kötü örnek olmak ben de istmemem fakat bu sitetede kuşların ciftlesmesinden falan bahsediliyor ve bunun cocuklara bi zararı yoksa benim attığım başlığın hiçbir zararı olmaz. Espirili olsun diye öyle bi başlık attım. Gülüp geçmek yerine saygısızlık olarak nitelendirmeniz tuafıma gitti açıkcası.

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Benim dişilerin 2 side yuvalıktn çıkmıyolar :D ama benim erkeklerde iş yok :D

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Çocuklara kötü örnek olmak ben de istmemem fakat bu sitetede kuşların ciftlesmesinden falan bahsediliyor ve bunun cocuklara bi zararı yoksa benim attığım başlığın hiçbir zararı olmaz. Espirili olsun diye öyle bi başlık attım. Gülüp geçmek yerine saygısızlık olarak nitelendirmeniz tuafıma gitti açıkcası.
Bende çok samimi ve sevinçten iyi niyetle bu şekilde başlık atıldığını düşünüyorum ama....
Nasıl desem mesela benim kızda giriyor bakıyor resimlere şimdi içeride eşime BABAAAAA annemin girdiği sitede kuşlar birbirini yatağa atıyor diye bağırsa başlığı açanında bayan olduğunu ben eşime anlatana kadar bayağı yüzüm kızarır o açıdan hoş bir başlık olmamış
Eğer bunu açan erkek olsaydı daha çok tepki verirdim hatta siteyi bırakırdım. Ama biz bayanlar birazdaha espirili yaklaşıyoruz daha safça bir sevinçle şakasına yazıldığını anlıyorum.
İnşallah yanlış anlaşılma veya kırgınlık olmaz ama biraz amacını aşan bir başlık olmuş tabiki sevincinizden ve heyecandan olmuş burada kasıtlı bir saygısızlık yok onada eminim.
Sevgilerimle hayırlı olsun.

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Bence çok komik bi başlık ben olsam başkalarínın hevesini kırmamak adına bu tarz yorumlar yapmazdım. Çocugunuzu nasıl korumanız gerektigini siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama internet çocuklar için çok zararlı beni uyarmak yerine daha farklı tedbirler alabilirsiniz canan hanım. Ayrıca yorum yapmazsanız konu ve başlık da kaybolur gider bu kadar basit.

Gündemden düşmesi için konuyu kilitliyorum
Selahattin Güçlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...