hakan-egypt
Uzman Üyemiz
arkadaslar coskunun esi kacinca kendisine cazgir bir es aldim
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,17281.0.html
1 hafta icinde yumurtladi 7 tane yum. oldu
yumurtalardan 1 tanesi kirildi 5 tanede cipildak yavrulari oldu son yumurta kaldi onunda bugun cikmasi lazim cuma gunu aksama kadar cikmazsa altindan alacagim
sorum 2 gundur akilli yemlikdeki yemleri dokuyorlar ancak okadar takip etmeme ragmen kimin doktugunu goremedim erkekmi disimi erkek devamli ciftlesmek istiyor ancak ilk defa yem dokuluyor coskunun kafesinde
bende disiden suphelendim kafesde sanki aksam sabah katliam olacakmis gibi hissediyorum
disiyi ilk getirdigimde coskunun bogazindan oyle bir yakalayip yere yapistirdiki resmen yilanlarin olum kavgasini aklima getirmisti 2 sefer gozle sahit olmustum ancak bu coskun ne yapti etti 7 yumurtayi cikarttirdi
yani ozetle
disi siddet yanlisi
erkek savasma ciftlesek diyor
ayirmam gerekirse hangisini alayim kafesden
coskunu alsam disi strese girerse yavrulari oldurur diyorum
disiyi alsam coskun sorun yasarmi acaba
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,17281.0.html
1 hafta icinde yumurtladi 7 tane yum. oldu
yumurtalardan 1 tanesi kirildi 5 tanede cipildak yavrulari oldu son yumurta kaldi onunda bugun cikmasi lazim cuma gunu aksama kadar cikmazsa altindan alacagim
sorum 2 gundur akilli yemlikdeki yemleri dokuyorlar ancak okadar takip etmeme ragmen kimin doktugunu goremedim erkekmi disimi erkek devamli ciftlesmek istiyor ancak ilk defa yem dokuluyor coskunun kafesinde
bende disiden suphelendim kafesde sanki aksam sabah katliam olacakmis gibi hissediyorum
disiyi ilk getirdigimde coskunun bogazindan oyle bir yakalayip yere yapistirdiki resmen yilanlarin olum kavgasini aklima getirmisti 2 sefer gozle sahit olmustum ancak bu coskun ne yapti etti 7 yumurtayi cikarttirdi
yani ozetle
disi siddet yanlisi
erkek savasma ciftlesek diyor
ayirmam gerekirse hangisini alayim kafesden
coskunu alsam disi strese girerse yavrulari oldurur diyorum
disiyi alsam coskun sorun yasarmi acaba