Cumhurbaşkanı Gül, "Tabu"yu Yıktı

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Cumhurbaşkanı Gül, "Tabu"yu Yıktı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yılbaşından bu yana hediye kabul etmemeye başladı.

Karnınızı İçeriye Çekmeyin....
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yılbaşından bu yana hediye kabul etmemeye başladı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün il ziyaretlerinde ya da heyet kabullerinde yılbaşından bu yana hediye kabul etmediği belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül'ün, il ziyaretleri, köşk dışı programlar ve kabullerde resmi veya özel kişilerden yıl başından itibaren hediye almamayı kararlaştırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün hediye yerine ilgililerden ya yardıma muhtaç gençlere burs verilmesini ya ziyaret anısına ağaç dikmelerini ya da imkan varsa iki seçeneği birden yerine getirmelerini istediğini anlatan Sever, bu sayede yaklaşık 60 bin ağaç dikildiğini, 46 burs taahhüdü alındığını açıkladı.

Sever, Gül'ün il ziyaretleri öncesinde Genel Sekreter Mustafa İsen'in, valiliklere hediye kabul edilmeyeceğine ve bunun yerine ağaç dikilmesi ya da burs sağlanması isteğine ilişkin yazılı talimat gönderdiğini belirtti. 9 aydır süren uygulamayla sadece ziyaret edilen ilin valisi tarafından Cumhurbaşkanı'na tüm şehri temsilen tek bir hediye takdim edildiğini anlatan Sever, bunun dışında hediye kabul edilmediğini vurguladı.

Sever, "Hediye verme alışkanlığını yıkmak zor oluyor ama Sayın Cumhurbaşkanı kararlı. Her geçen gün daha fazla uyuluyor" dedi.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
böyle bir cumhur başkanımız olduğu için şanslıyız... thumbsupbo

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Hakikaten bu hediye olayı tamamen saçmalık. Zaten verilen hediyeler bizzat kendisinin olmuyor, makamı gereği orada kalıyor.
Tonlarca hediye yerine ağaç dikilmesi, burs verilmesi daha hayırlı. Doğru bir adım atılmış.

F

fenerbahçeli

Guest
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNSANLAR DAHA NE İSTİYOR BİLMİYORUM..

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Olması gerekeni yapıyor.  Diğerlerine göre daha duyarlı demek ki...