cumletten tşkler muhabbeti burada bitirdigimi duyuruyorum.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
sevgili arkadaşlar ve buyuklerim şimdiye dek bana emegi gecen gecmeyen tum herkeze çok tşk ediyorum Allah razı olsun. muhabbet konusunda istedigimi alamadıgı farkettim ve muhabbet uretimini brakmaya karar verdim. bundan sonra yoluma Allah işi karışmaz ise elimdeki kanarya çiftlerimi ve sakaları uretmeye çalışacam. Allah herkezin gonlune gore versin kolay gele.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
İsmail_Paşalar' Alıntı:
sevgili arkadaşlar ve buyuklerim şimdiye dek bana emegi gecen gecmeyen tum herkeze çok tşk ediyorum Allah razı olsun. muhabbet konusunda istedigimi alamadıgı farkettim ve muhabbet uretimini brakmaya karar verdim. bundan sonra yoluma Allah işi karışmaz ise elimdeki kanarya çiftlerimi ve sakaları uretmeye çalışacam. Allah herkezin gonlune gore versin kolay gele.
üzüldüm senin adına ismail kardeşim ama hayırlısı neyse o olsun kendine iyi bak siteden kopmazsın herhalde  bye

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
ORÇUN AST' Alıntı:
üzüldüm senin adına ismail kardeşim ama hayırlısı neyse o olsun kendine iyi bak siteden kopmazsın herhalde  bye
yok canım ne demek boyle bilgileri boyle arkadasları brakıp gitmek heralde ne olur ;D

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İSMAİL ALMIŞ OLDUĞUN KARAR HAYIRLI OLSUN KALIP MÜCADELENE DEVAM ETMENİ İSTERDİM
selahattin abi şu an kuşlarım duruyoda sadece karar aldım kendımce .abi 2 senedir bakmaya çalısıyorum 3-4 ay once komple kumesi yenilemiştim ilk agız yavrular geldı fakat acemilikten mi neden bilmem yavru ölümleri fazla olunca dayanamıyorum abi bile bile öldürüyomuşum hissine kapıldım kanarya ve sakada bakıyorum şeytan kulagına kurşun onlarda bu şekil olmadıgına  onlarla yoluma devam etmek istedim inşallah ta başarırım.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
hayırlısı olsun
kanaryalar ve sakaların durması tamamen kopmayacağın anlamına gelir.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
aykutsüzer' Alıntı:
hayırlısı olsun
kanaryalar ve sakaların durması tamamen kopmayacağın anlamına gelir.
tum iyi dilekleri icin herkeze tşkler.aykut abicim biz kuştan kopamayız ya ole bi secenek yok  ;D

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
kuşun pisliğine basan bir daha bırakamaz derlerdi ismail kardeşim.
bizimkide o hesap değilmi?
kaç kere bıraktım başladım ben.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hakkınızda hayırlısı olsun bende eskiden kanarya üretiyordum ama muhabbetin verdiği keyfi besledikten sonra anladım