DAC Superelixer

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
ÜRÜNÜ KULLANMIŞ OLAN YADA ÜRÜN HAKKINDA FİKRİ OLAN VARMI ?
FİYATI 80 TL (Değermi acaba ?)

DAC Superelixer

4 + denebilecek tek iksiri, çünkü:
1. Bu canlılık artar ve enfeksiyonları önlemek için yardımcı olur
2. Bu çok gerekli vitaminleri içerir
3. Bu tüy oluşumu için inşaat malzemeleri bir sürü sağlar
4. Bu kuşların hızlı uçuşlar sonra şekil geri almanızı sağlar.

Süper Elixir 4 + yoluyla tüm yıl uygulanabilir bir ürün kılan tüm.
İçeren: 300 kadar 3000 gram canlı ağırlık gelen güvercinler, kafes kuşları tedavisi için 1000 cc oral sıvı.
Dozaj:. Içme suyu 2 litre başına 1 ölçük

Sarımsak% 5
Deniz Yosunu% 7,5
Bira mayası% 7,5
Vitamin B kompleks% 0,1
Vitamin C ve E, PP% 2
Aminoasitler% 4
Mineraller% 0,12
Bitkiler% 10
Elma sirkesi qsto% 100

gram: 1 Litre

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam Abdullah usta, Superelixer benzeri bir karışım kendimiz de evimizde yapabiliriz, nitekim içeriğine baktığımızda zaten neredeyse her üretimhanede ayrı-ayrı bulunan ve zaman-zaman kullanılan ürünler. Bu ürünün tek özelliği bütün malzemelerin belli bir orantıda bir araya karıştırılmış olması. Dostlarımız için bu karışımı üretimhanelerimizde bulunan malzemelere göre biraz açacak olursak sonuç şu

- Sarımsak - birçok üretici sarımsak yağı veya sarımsaklı su zaten kullanıyor
- Deniz Yosunu - çok bilinen birşey değil ama eski kuşçularımız bunu bilir ve kullanır. Ben spirulina yosun tozu kullanıyorum, bu konu hakkında daha geniş bilgi bu bağlantıda mevcut - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13523.msg192753.html#msg192753
- Bira mayası - neredeyse her üretici kullanır, üretimhanelerin olmazsa olmazlarından.
- Vitamin B kompleks - birçok üretici zaman-zaman kullanır vitamin katkısı olarak kullanır, kaldı ki bira mayası kullanan üreticiler ayrıca B vitamini kompleksi kullanmalarına gerek yok, bira mayası B grubu vitaminlerin çoğunu içerir.
- Vitamin C ve E, PP - bunu bazen multivitamin olarak veririz ama genel olarak zaten verdiğimiz birçok besin içinde mevcut
- Aminoasitler - kuşlarımızın tükettiği bazı tahıllarda, sebze ve meyvelerda var + hazır mamalar birçok aminoasit içerir..aminoasitleri ayrıca ekstradan katkı maddesi olarak kullananlar da var.
- Mineraller - kuşlarımızın sularında temel olanlar var, zaman-zaman üreticiler maden suyu da kullanır...maden suyu bol miktarda minerallere sahip + grit ve gaga taşı gibi ürünlerden kuşlarımız ihtiyacı olduğu anda tüketerek mineral depolar.
- Bitkiler - Suerelixer ürününde bunlar ayrıyetten detaylandırılmamış ama tahmin yürütecek olursak bunlar muhtemelen kekik, deve dikeni, ısırgan, karahindiba gibi kara ciğer düzenleyici etkisi olan bitki özleridir. Bunlardan bazılarını ben kuşlarıma belirli periotlarda veriyorum...yani her üretici bunun gibi bitkilere ulaşabilir ve kullanabilir.
- Elma sirkesi - kullanmayan üretici yoktur herhalde, bir süre önce elma sirkesinin kuşlara zararlı olduğu hakkında forumda bir konu açılmıştı ama ben şahsen oradaki bulguları desteklemiyorum ve elma sirkesini kullanmaya devam ediyorum.

Kısacası Superelixer zamanı dar olan üreticiler için iyi bir ürün olarak gözüküyor, benim tek sakınca olarak gördüğüm nokta Superelixer kullanırken verdiğimiz besinlere dikkat edilmesi gerektiği. Superelixer esas olarak güvercinler için tasarlanmıştır ve bildiğiniz gibi güvercin diyeti çok fakirdir...sadece tohumlardan oluşur ve bu nedenle Superelixir harika bir güvercin diyet desteyi olarak sunuluyor. Bizler için ise bu durum biraz farklı, kuşlarımızın sebze, meyve, mamalar, tohumlar vs. gibi zengin bir diyet skalasından oluşuyor ve Superelixerin sunduğu birçok maddeyi zaten kuşlarımıza veriyoruz. Superelixer kullanırken tavsiye edilen dozajın yarısı kullanmak belki dengeli bir dozaj olabilir.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Günay abi teşekkür ederim izahatın için.
Bu ürünü zaten birçok yönden işimi kolaylaştırır diye düşünerek araştırıyorum.
Malum ahir zamanın bereketi yok,  hayat çok hızlı akıyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
aslında zamanı kısıtlı olanlar icin yararlı bir ürüne benziyor.. tabi güvercinler icin oldugu icin muhabbetlerde doz ayarlanması iyi yapılmalıdır... suya katılıp veriliyor sanırım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Günay abi teşekkür ederim izahatın için.
Bu ürünü zaten birçok yönden işimi kolaylaştırır diye düşünerek araştırıyorum.
Malum ahir zamanın bereketi yok,  hayat çok hızlı akıyor.
+1