Daha Hâlâ Dişinin tavrı davranışları değişmedi....

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Çoğunlukla erkek ilk içeriyi kontrol eder kemirme olayına gelinçe erkektde kemirir dişide

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bizim kuşlar çok anormal gidiyormersine değil hep tersine gidiyorlar yada ben kuşları anlayamadım bu zamana kadar benm erkek olduguna emin oldugum kuş yeşil daha bir kere bile yuvanın tüneğinde durmadı dişi oldugunu sandığım (daha kesinlik yok) kuş yuvalığn dışında öle kemiriyor ortalığı hiç içeri girdiğini görmedim..............  8)8)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sağlıklı ve kavga etmeyen kuşlar eğer çiftleşmiyorsa
% 80-90 bakıcı hatası veya eksikliğindendir.
yani birşeyleri eksik yapıyoruz demektir..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mert AYDIN' Alıntı:
Mert abi benim kuşlarım allah nazardan saklasın hem sağlıklı hemde kavgacı kuşlar yeşil kuşu alalı beyaz parçalı kuş bana bile saldırmaya başladı ısırmayı bilmeyen kuş iz bırakıyor kıskanıor mu bilmem artık?

Kuşların suyuna 1 haftada 2 defa avivit li su koyuyorum diğer günler sade su ... haftada en az 2 gün mama var yemlikleri boş değil  3 tane gagaları için taş var biri kalamaz 2 tane gaga taşı yuvalık tezmizlik hepsi var bugün annemin yaptığı bir hata var sadece bu da zaten beni çok sinirlendirdi kuşların altı yem kabukları ile kirleniyor sehpanın altı orayı süpüreyim derkekn yuvalığı hesaplamamış ve kafesi biraz sarsmış ve kuşlar biraz korkmuş  ve tedirginler  sadece bu kadar .............................

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mert AYDIN' Alıntı:
Ne gibi bir eksiklik yapıoruz abi acaba ?

Abi mesela sen kuşlarına nasıl bakıorsun mesela öğrencilere haftalık çalışma planı verirler bugün 50 soru yarın 40 soru falan filan gibi bu örnekten yola çıkarak sen kuşlarına pazartesi salı ... gibi günlerde nasl bakıorsun suyuna hangi vitaminlerden kullanıorsun ....

^^Teşekkürler^^    (^ -^)