daha iyi forolarla kuşum. tekrardan soruyorum, cinsiyetini, yaşını.

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
alalı 1 hafta oldu 1 aylık demişlerdi bana :(  konuşturmak için almıştım. ama kafeste ölü gibi  oturuyor. bi cik demedi hala. neşesiz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Deniz CİVİL' Alıntı:
alalı 1 hafta oldu 1 aylık demişlerdi bana :(  konuşturmak için almıştım. ama kafeste ölü gibi  oturuyor. bi cik demedi hala. neşesiz.
  Petshoplar der genelde... mağlum kış iş yok satacaklar ya

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
Yusuf ERYURT' Alıntı:
1 -2 aylık olma ihtimali yok mu? kandırıldım mı yani :( konuşmaz mı artık ya da küs küs oturması epey süredir alıştığı diğerlerinden ayrılması heralde. ben yavru diye biliyordum alışır hemen diye düşünmüştüm. 1 haftadık cik bile demedi... çok neşesiz.

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
Deniz CİVİL' Alıntı:
1 -2 aylık olma ihtimali yok mu? kandırıldım mı yani :( konuşmaz mı artık ya da küs küs oturması epey süredir alıştığı diğerlerinden ayrılması heralde. ben yavru diye biliyordum alışır hemen diye düşünmüştüm. 1 haftadık cik bile demedi... çok neşesiz.

?????

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Deniz CİVİL' Alıntı:
siz kuşun yem kırmayı bildiğinden emin misiniz

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
alışır usta, ilgi verin alışır. 4-5 aylık kuşlar da konuşur,ama sizi yorar biraz.
bu arada her pethopa da güven olmuyor. elinde kalan ıskartaları yavru diye satıyorlar.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kuşunuz yavru daha alışır sıkmayın tatlı canınızı .kuşlar ilk geldiklerinde yer değişikliği yüzünden öyle olur .sizin davranışlarınıza tepki veriyor mu? tekrar söylüyorum o kuş en fazla 3,5 aylık merak etmeyin alışır

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
kuşunuz yavru daha alışır sıkmayın tatlı canınızı .kuşlar ilk geldiklerinde yer değişikliği yüzünden öyle olur .sizin davranışlarınıza tepki veriyor mu? tekrar söylüyorum o kuş en fazla 3,5 aylık merak etmeyin alışır
sadece oturuyor. yem yemek dışında hareket etmiyor. netten kuş sesi acıyorum o zamn otüyor. kafesten çıkmaya calışıyor. sese gitmeye calişıyor. sesi kapatınca oylece kalıyor. oyun oynama, ses çıkarma, v.b hareketleri yok.benden çok korkmuyor. avucuma almadıkca kaçmıyor. parmağımda oturuyor. ama onunla konuşunca  arkasını dönüyor. yüzüme bakmıyor. su an mesela kurbanlık koyun gibi bakıyor oylece. üzülüyorum.

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Ben karısmam ama siz kusunuzu en yakın zamanda değistirin daha ne güzel cok mazlum bebekler war onlardan alın  :) :) :)