Daha önce karşılaşmadığım bi kaç problem hakkında

kunal87

Yeni Üyemiz
Adı
KEMAL
Soyadı
ÜNAL
Merhaba üstadlarım

1-İlk problemimiz bir sultandaki dışkı sorunudur. Kuş 8 aylıktır ağır tüy dökme geçirdi o ara soğukmu aldı nedir dışkısı aşağıdaki resimdeki gibidir.

2- Bugün muhabbetlerimizi incelerken ise birisinin gagasının kenarından büyük bir yarık oldugunu kırılmış oldugunu gördüm.Kanıyordu düzelme şansı nedir yem yiyebilirmi?
3- Muhabbetlerde dişi kuşun erkek kuştan iri olması çiftleşmede probleem yaratabilirmi?
4-Sitede araştırdım ama özel olarak salma için yaptırabileleceğim ön telci aramaktayım.

Sorunlarım bunlardır yardımcı olursanız sevinirim.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
1 telden tam göremedim birşey yazmam doğru olmaz 2 düzelebilir şayet sitede bı arkadasımız araştırmıştı onunda yavru kuşun anne parçalamış düzelme şansı var 3  her ne  kadar birbirine uygun boyda olmaları daha iyi olsada büyük küçük kuşlar ciflesebilir 4 sitede malzeme satanlar kısmından bulabilirsiniz ama daha detaylı bilen arkadaslar varsa yardımcı olurlar

kayhankorkmaz

Yeni Üyemiz
Adı
kayhan
Soyadı
korkmaz
kardeş benim erkek muhabbette de aynı dışkıydı aynı yavru dışkısı gibiydi bende şüpelendim ama o dışkı varken çiftleşti şu an yavru büyütüyorlar kafaya fazla takma kuşta bir halsizlik yoksa.