Dal darı

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Herkeze selamlar.Hayırlı üretimler.

Arkadaşlar daha önce aldığım dal darı poşetinin içinde kalan tanelerini 5 gün önce balkonumda bulunan bir saksıya etmiştim.Size 3 gün önceki ve bu günkü resimleri
sunuyorum.Bence şimdilik gayet iyi gidiyor gibi geldi bana.Bilmiyorum sizin yorumlarınız ne olur. Daha önce böğle bir çalışma yapan değerli üstatlarımız varmı sonuç elde edebildilermi acaba.Şimdiden teşekkür ederim.

http://img89.imageshack.us/img89/695/img0394pksotn.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/3779/img0404vy.jpg

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
arama kısmına dal darı yazıp arattırırsanız birçok konuya ülaşırsınız. Birkaç arkadaş geçen yıl tarla ekimi ile denemeler yaptı, bu yıl da serada üretimini yapanlar var...forumu araştırın konulara erişirsiniz.

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Günay hocam.yorumun için teşekkür ederim.siteye 2yıldan beri üyeyim.sizin de yazdığınız bütün yorumları takip edip tecrübelerinizden bir iki şey öğreneyim diye.dal darı ekimi hakkında dediğiniz gibi bir sürü şeyler yazıldığını biliyorum.antalya da bir arkadaşımızın serada Ekim yaptığını da takip ettim.ben sadece evde saksıda bu üretimi yapıta başarılı olan veya olmayan arkadaş varmı onu sordum.sadece bir arkadaşın bir ara saksıda yetiştirdiğini onuda bir akşam fırtınada balkonunda telef olduğunu anımsıyorum.sizin de son zamanda açılan bazı formların araştırma yapılmadan yazılmasına sinirlendiğimizin tahmin edebiliyorum ve fırsat bulduklara arkadaşları bu yönde uyarma ihtiyacını hissettiğinizde biliyorum.bende bu formu açarken en azından üye olduktan sonra en az 2 seneden beri dal darının saksıda yetişip yetiştirile iyeceği hususunda her hangi bir konu hatırlamıyorum .Onun içinde form sayfalarını zatan boşu boşundan meşgul etmezdim.dediğim gibi ben sadece evdeki saksılarda başarı oranı varmı yokmu onu merak etmiştim .ayrıca verdiğiniz cevap içinde genede teşekkür ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet hızlı büyüyorlar ancak ben kendi diktiklerimden hiç tohum veren olmadı. İnşallah sizde olur.