bizlerde dal darı kullanabiliriz uygun fiyata inşaAllah başarılı olursunuz.Günay DÖNMEZ' Alıntı:Gözün aydın Nurettin usta, çok başarılı görünüyor. Bu işin arkasında çok emek var, inşallah bu denemen başarı ile sonuçlanır ve seneye daha da büyük hasat yaparsın.
Salih ÖZKAN' Alıntı:MaşaAllah. Kuşlara afiyet olsun.![]()
+ katılıyorumYavuz ALPTEKİN' Alıntı:Maşallah keşke benimde yerim olsada bende yetiştirebilsem
yorumlar için teşekkür ederim.Kemal Abi ilk sulamayı yağmurlama yaptım.toprağın üzerine çıkınca salma suladım.erkeği dişisi varmı bilmiyorum.yanında normal kızıl darıda var onlar çoktan başak verdi şimdilik yabani kuşlar zarar vermedi.İnşallah böyle devam eder.kurutma zamanı sizinle irtibat kurarım.teşekkür ederim.Kemal AKBULUT' Alıntı:KARDEŞ HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL YALNIZ TAM RANDIMANLI DOLDURMAMIŞ BAŞAKLARI SULAMA SALMAMI YAPTIN ÇİÇEKTEYKEN SU VERDİNMİ BİRDE ERKEĞİ DİŞİSİ VARMI NEREDEN DÖLLENİYOR AMA ÇOK GÜZELLER BUNDAN SONRA KUŞLARDAN KORUMAK KURURKENDE FAZLA SULAMA SLM KURURKENDE SUSAM GİBİ KESİP KAPALI BIR YERDE GÖLGEDE KURUTABİLİRSİN SAPIYLA
Cihan AYTAN' Alıntı:hay maşallah abi hemen siparişleri verelim kargo ücretsizmiALLAH bereketini versin dahada çoğalsınlar
Salih ÖZKAN' Alıntı:MaşaAllah. Kuşlara afiyet olsun.![]()