Damızlık Çift Jumbo/Show Jumbo // Show Jumbo Yavru Alınacaktır.

ismail_sacak

Yeni Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
SAÇAK
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir ilgilenemediğim ve hatta tamamen bitirdiğim muhabbet aşkımın acısına dayanamadığım için kısıtlı bütceme ayarlı şekilde ilerleyebilmek adına hazır hollanda çift aldım. Hollanda almamdaki tek amaç ise iri oluşudur ki kolay kolay küçük kuş beslemem diye düşünüyorum. Velhasıl kelam bütçem abartılı değil lakin emeğin de en büyük değer olduğunu en iyi bilenlerdenim. Jumbo kırığı yada show jumbo kırığı tercihimdir çünkü tek isteğim iri olmasıdır. Asgari uygun fiyatlı iri kırık satan varsa eğer whatsapp üzerinden irtibata geçebilirseniz çok memnun olurum şimdiden herkese hayırlı işler ve hobiler.

İsmail SAÇAK
0530 120 44 05
KIRŞEHİR

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,38368.msg377725/topicseen.html#new

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Eger ankaradan alabilirsen jumbo ve show jumbo yavru ve damızlık konusunda yardımcı olabilirim

ismail_sacak

Yeni Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
SAÇAK
Durmuş KAYAOĞLU' Alıntı:
Eger ankaradan alabilirsen jumbo ve show jumbo yavru ve damızlık konusunda yardımcı olabilirim
ankaradan gelip almam biraz zor olabilir belki ama farklı birşeyler düşünebiliriz.. konu varsa eğer link atabilirmisin?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ismail bey elimde yavru jumbolar mevcut 12 adet kadar toplu alımda adet 100 liradan veriyorum, ayrıca 4 takımda 2015 genc cift jumbolar var, dusunurseniz ulasabilirsiniz bereketli uretimler

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
ismail bey elimde yavru jumbolar mevcut 12 adet kadar toplu alımda adet 100 liradan veriyorum, ayrıca 4 takımda 2015 genc cift jumbolar var, sehir dısı gonderim yapabiliyorum, dusunurseniz ulasabilirsiniz bereketli uretimler

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
İsmail SAÇAK' Alıntı:
ankaradan gelip almam biraz zor olabilir belki ama farklı birşeyler düşünebiliriz.. konu varsa eğer link atabilirmisin?
    ismail bey link atamadım ama son 3 yeşil tonlarında yavru ve iki takım  damızlık kaldı arkadan yeme düşecek degişik renklerde yavrular olacak forumun satış sayfasın yavruların fotosu var

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
20 ye yakın Show yavru ve hazır erkekler var tamamamı üst vasıf kuşlardır. Yer Çankırı