Damizlik cift kusum yeni yardim

emrekaya

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
kaya
Beyler umarım yanlış yere acmadim konuyu ben damızlık çek çift kuş aldım yuvalik takmamami söyledi kuşçu 10 gün felan yuvaliksiz kalsın dedi sizce yuvalik takayimmi 3 gün oldu alalı kuşları ve bi sorun daha olacak kuşların yeri nasıl yüksek olmassa olurmu kimileri yüksekte olmazsa yumurta yapmaz dediler de ve hamilemi disim şimdiden teşekürler yeniyim forumda daha bol bol soru soracaz :) ve kuşlar sessiz

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Maşallah güzel spangleler.Yerlerinin belden yukarı olması kuşların daha güvende hissetmelerini sağlar.Ancak daha önemli olan kuşların hazır olmasıdır.Bir iki hafta zengin içerikli mama verin kızışsınlar. Kuşların yerini değiştirmeyin,ısı nem oynamaları yapmayın,kuşları asla salmayın gerisi nasiptir.

emrekaya

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
kaya
Cevabınız için teşekürler yuvaligi takayimmi ?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bekleyin kuşlar alışsın erkek şakımaya başlasın dişide karşılık versin öyle takarsınız.

emrekaya

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
kaya
Tamam Teşekürler hocam  bu arada dışı kuş hiç yem yemiyor erkek kusuyor ona sıkıntı olmaz dimi

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Emre KAYA.' Alıntı:
Tamam Teşekürler hocam  bu arada dışı kuş hiç yem yemiyor erkek kusuyor ona sıkıntı olmaz dimi
Bu eş olduklarının bi göstergesi. Dişinin beslenmesinden üreme boyunca yüzde yetmiş erkek sorumludur, ailesine iyi bakan baba adayı olduğunu göstermeye çalışır.Bi sıkıntı yok.