Damızlık ve üretimhane takip programı

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
http://www.birdsevolutionpro.com/Downloads.aspx

arkadaşlar indirdim inceliyorum çok güzel bir program gelir ve giderleride stokları vs olması çokdaha güzel tamamen profösyönel program çok çok iyi bu ücretsiz sürümü indirirken ingilizce indirin kurarken türkçe seçenegi var indiriken olmamısı sizi yanıltmasın dil konusu

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Rica ederim hala kurcalıyorum baya teferrutlı inşaAllah herkezin işini görür

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu proğramı kullandım demo sürümü az sayıda kayıttan sonra çalışmıyor hayel kırıklığına uğradım onun için parayı vererek almak lazım çok güzel bir proğram...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu proğramı kullandım demo sürümü az sayıda kayıttan sonra çalışmıyor hayel kırıklığına uğradım onun için parayı vererek almak lazım çok güzel bir proğram...
benkayıt yapmamıştım sadece kurcalamıştım ama süper program kırıgını bulabılrsem paylaşırım araştırayım

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Ayhan ŞEN' Alıntı:
benkayıt yapmamıştım sadece kurcalamıştım ama süper program kırıgını bulabılrsem paylaşırım araştırayım
kırığını bulabilirsen ayhan bey süper olur bende giden sene kullandımçok hoş ama çok az bir limit koymuşlar hemen doluyor sonra çalışmıyor evde 5-6 çift bakanlara yarar yoksa bizim işimize tam sürümünü bulmadan yaramaz teşekkürler... alkisd

Tansu AKIN

Yeni Üyemiz
Adı
Tansu
Soyadı
AKIN
Bu programın kırığını çok aradım bulamadım, bulan varsa paylaşabilirmi?

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Tansu AKIN' Alıntı:
Hem az değil hemde elin yabancısına neden para ödeyelim..
oturup saatlerce kafa patlattığı,senelerce bu seviyeye gelebilmek için okul köşelerinde süründüğü yada emek harcadığı için olabilirmi?

Tansu AKIN

Yeni Üyemiz
Adı
Tansu
Soyadı
AKIN
Sizin windowsunuzda, office, antivirüs vb. programlarınızda full lisanslı herhalde ki emperyalist sömürüyü savunuyorsunuz..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Tansu AKIN' Alıntı:
Sizin windowsunuzda, office, antivirüs vb. programlarınızda full lisanslı herhalde ki emperyalist sömürüyü savunuyorsunuz..
valla adam doğru söyledi....