Dandik bir alışveriş sitesi&firması

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
PUSULA YAYINCILIK adı altında tv'den kapıda ödemeli ürünler satan bu firmadan uzak durun arkadaşlar...ben yandım bari siz yanmayın...

1 ay önce kayınpederim hediye olarak oğluma bir kışlık bot sipariş etmiş allah razı olsun 59 tl para vermiş...fakat ürünü açtığımızda hem numarasının küçük hemde bir tekinin fermuarının bozuk olduğunu fark ettik.Firmanın müşteri hizmetlerini aradım bana ürünü ücretsiz kargo ile geri yollamamı ve değişeceklerini söylediler.gayet güzel değilmi

20 gün önce yolladık bekle allah bekle....ürün değişim numarasını arıyorsunuz telesekreter numaranızı kaydettik 2 iş günü içinde size döneceğiz diyorlar(bu 10 gündür bu şekilde )

müşteri hizmetlerinden arıyorsunuz numaranızı alıyorlar 5.dakika içinde aratıyoruz efendim diyorlar (4. gün bugün arayan yok)

bu kısır döngü böylece devam ediyor...

şimdi diyeceksiniz canı yanmış biri abartıyor olabilir

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pusula-yayincilik

şikayetleri inceleyince benim daha yolun başında olduğumu fark ettim,yahu sıfır aldığınız telefonun içiden rehber numaraları ve şahsi resimler çıkarmı?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Maalesef bu gibi durumlar sıkça mevcut o yüzden güvenilir siteler haricinde alışveriş yapmamak en iyisi.. Geçmiş olsun diyelim

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
adamların müşteri hedef kitlesi evde tv izleyen büyüklerimiz teknolojiyle ilgileri olmadığı içinde bizlerin yaptığı gibi araştırma yapamıyorlar.kayınpederim de bu gruba dahil maalesef

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
Arkadaşlar www.sikayetvar.com adresine şikayetinizi yapın 2-3 gün içinde onlar firmaya ulaşıyor,firmada size ulaşıp mağduriyetinizi gidermeye çalışıyor...
mayıs hazıran ayında yapılan şikayetlere bile hiçbir firma yetkilisi cevap vermemiş ve sorunları çözülememiş.

bu gün itibarıyle halen tek bir muhataba dahi ulaşamadım.bu hafta sonu kayınpederim firmayı mahkemeye verecek

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Geçmiş olsun güvenilir siteler haricinde alışveriş yapmamak en iyisi bencede