ebubünyamin
Uzman Üyemiz
??? Bu ne yav, bu kuşların parasına 10 adet inek alınırCihad ÇİÇEK' Alıntı:18.000 euro![]()
??? Bu ne yav, bu kuşların parasına 10 adet inek alınırCihad ÇİÇEK' Alıntı:18.000 euro![]()
Bu sitede bu adı kullanan benim fazla uzatmadan gelcen alcan kuşu eline DANİEL LUTÖLF' sitesine girip bilezik numaralarını karşılaştıracan eğer aynı degilse uretimhanemi sana ediye vercem...Ayhan YILDIRIM' Alıntı:saçmalığın danişkası adam kuşlarını değerli göstermek içindir sitede bazı arkadaşlarda bu adı kullanıyor falancanın kanı falan yani çok para vere crazyceksiniz yabancı dantelin kanlarından gelme haaaaaaaaaaaaa....
Abartı onlar abi abartı bende o adamdan kuş aldım adeti 500tl hatta 1 adet dişi hediye bile yolladı bana bu turkiyeye benim hediyem demişHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:valla bir kuşa o kadar para vermek günah yaaa o fiyata kümes kurulur ne kadar güzel olursa olsun o para etmez
Ali abim sinirlenme senin kimseye bazı seyleri kanıtlamana gerek yok isteyen inanır isteyen inanmaz ama seni tanıyan tanıyor abim saygılarAli ÜNAL' Alıntı:Bu sitede bu adı kullanan benim fazla uzatmadan gelcen alcan kuşu eline DANİEL LUTÖLF' sitesine girip bilezik numaralarını karşılaştıracan eğer aynı degilse uretimhanemi sana ediye vercem...
behsat abim ne yazıkki sana katılmıyorum eşşekten ingiliz tayı çıkmayacağı gibi kötü kuştanda iyi sağlam vasıflı kuş çıkmaz sağlıklı kuş üretmek vasıflı kuş üreteilecek anlamına gelmez biz avrupanın çok çok gerisindeyiz resimlerde zaten ortada saygılarBehsat TİĞİZ' Alıntı:dünyada kus kalmazsa yinede o para bu kuslara verilmez yazık günah ekmek bulamayan insanlar var.. arkadaslr avrupayı falan danieli juko mukoyu hansı bırakalım da kendimiz kendi ülkemizdeki üretimimize bakalım avrupayı ornek almak sadece hayal kırıklığı yaratir.. mesele pahalı kus üretmek deil mesele sağlıklı kus üretebilmektir... benim yorumum budur saygılar
avrupanın aslında cok ta fazla gerisinde değiliz cihatım.. avrupalı cok kus üretebiliyor ve sağlıklı üretiyor ama gel görki bizim ülke cok kuş üretemiyor işte olay burda vasıf dersen türkiyede cok iyi vasıfta showlar üreten arkadaslar var... hele hele kanaryayı ele alırsak kanaryada bile avrupayı sollamış bulunmaktayiz.. ve bu buyuk bir başarıdır.. bizim asıl sorunumuz yeterli sayıda kuş üretememek.. bu resimlerini koydugun kuslardan cok daha guzel ve yuksek vasıfta kuslar turkiyede emin olki var hatta sende bile varCihad ÇİÇEK' Alıntı:behsat abim ne yazıkki sana katılmıyorum eşşekten ingiliz tayı çıkmayacağı gibi kötü kuştanda iyi sağlam vasıflı kuş çıkmaz sağlıklı kuş üretmek vasıflı kuş üreteilecek anlamına gelmez biz avrupanın çok çok gerisindeyiz resimlerde zaten ortada saygılar