daniel lütolf kuşları ve fiyatları

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
bu fiyata bu kuşları almak çok mantıksız. bir çiftinin fiyatına  2 üretimhane kurarsın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ama düşünürsen böyle yavruların oluyor ama geldikleri kan iyi değil adam kaç senelik sağlam kana bu parayı istiyor ama bu kuşların kanı çok iyi olsa bile en fazla 2.000 euro olur bu kuşun kanında bir kuşu türkiyede bu fiyata satana helal olsun demek lazım

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
beyler  şasırmayın  bence  ben  bir  guvercıne  dairesini  hipotek ettiren  insanlar  tanıyorum  o  yuzden  bir  daire  edecek  kadar  guvercın varsa  bırakında  bu  fiyatta  show  jumbo  olsun ( zaten  fiyatlar  bize  göre değil )  :) 

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
saçmalığın danişkası adam kuşlarını değerli göstermek içindir sitede bazı arkadaşlarda bu adı kullanıyor falancanın kanı falan yani çok para vere crazyceksiniz yabancı dantelin kanlarından gelme haaaaaaaaaaaaa....

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
saçmalığın danişkası adam kuşlarını değerli göstermek içindir sitede bazı arkadaşlarda bu adı kullanıyor falancanın kanı falan yani çok para vere crazyceksiniz yabancı dantelin kanlarından gelme haaaaaaaaaaaaa....
Bu sitede bu adı kullanan benim fazla uzatmadan gelcen alcan kuşu eline DANİEL LUTÖLF' sitesine girip bilezik numaralarını karşılaştıracan eğer aynı degilse uretimhanemi sana ediye vercem...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
valla bir kuşa o kadar para vermek günah yaaa o fiyata kümes kurulur ne kadar güzel olursa olsun o para etmez

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
valla bir kuşa o kadar para vermek günah yaaa o fiyata kümes kurulur ne kadar güzel olursa olsun o para etmez
Abartı onlar abi abartı bende o adamdan kuş aldım adeti 500tl hatta 1 adet dişi hediye bile yolladı bana bu turkiyeye benim hediyem demiş

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bunlar bor madeni ile besleniyor darı ile değil ;)
banada rakam abartı gibi geldi 3000-4000 euroya sattığnı duydumda 18000 euro abartı gibi geldi

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ali ÜNAL' Alıntı:
Bu sitede bu adı kullanan benim fazla uzatmadan gelcen alcan kuşu eline DANİEL LUTÖLF' sitesine girip bilezik numaralarını karşılaştıracan eğer aynı degilse uretimhanemi sana ediye vercem...
Ali abim sinirlenme senin kimseye bazı seyleri kanıtlamana gerek yok isteyen inanır isteyen inanmaz ama seni tanıyan tanıyor abim saygılar

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Yazılan o fiyatlar abartı olmadığını düşünüyorum. Belki çok çok uç nokta olmasa da ''İYİ ' olan kuşlarını pahalıya sattığı dogrudur. Nerden biliyorum derseniz bana attığı bir e-maili aşağıya koydum. 3 sene önce vasıflı bir çiftin  Yavruları için ( çift fiyatı) 1500  euro istedi. Yani bir çift yavru  3.500.00 TL ye yakın bir para. Artık 3.500'un az mı çok mu olduguna siz karar verin.

İnanmama durumu olur diye, e-mailin SS'ni koyuyorum.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
valla bir kuşa o kadar para vermek günah yaaa o fiyata kümes kurulur ne kadar güzel olursa olsun o para etmez+100

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
dünyada kus kalmazsa yinede o para bu kuslara verilmez yazık günah ekmek bulamayan insanlar var.. arkadaslr avrupayı falan danieli juko mukoyu hansı bırakalım da kendimiz kendi ülkemizdeki üretimimize bakalım avrupayı ornek almak sadece hayal kırıklığı yaratir.. mesele pahalı kus üretmek deil mesele sağlıklı kus üretebilmektir... benim yorumum budur saygılar

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
mesele dışarıdan kuş getirmek değil dışarıdan gelen kuşu ülkemizdeki show kuş gelişimine adapte etmek. Ve az olan vasıflı yarışma düzeyinde kuş popülasyonunu arttırmak. Bizim gibi geçimini çalışarak kazanan insanlar bu paraları zaten vermez yazık verilen paraya demenin manası yok veren adam zaten belli bir zümrenin insanıdır. Ali dostumun vermiş olduğu 200 euro rakamıda zaten uçuk bir rakam değil dünya çapında bir üreticiden alınan bir damızlık fiyatı için ki yurtiçinde isim yapmış kişilerin vermiş olduğu fiyatlar baz alınırsa.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
çok pahalı kuşlar bize göre doğru. ama bu camiada parası olan zengin arkadaşlarında Türkiye'mize bu kuşların kanlarını getirmesi ve üretip piyasaya sunması Türkiye'de şov kuşların vasfını daha ileri düzeylere taşıması herkesi memnun edeceği kanaatindeyim.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
dünyada kus kalmazsa yinede o para bu kuslara verilmez yazık günah ekmek bulamayan insanlar var.. arkadaslr avrupayı falan danieli juko mukoyu hansı bırakalım da kendimiz kendi ülkemizdeki üretimimize bakalım avrupayı ornek almak sadece hayal kırıklığı yaratir.. mesele pahalı kus üretmek deil mesele sağlıklı kus üretebilmektir... benim yorumum budur saygılar
behsat abim ne yazıkki sana katılmıyorum eşşekten ingiliz tayı çıkmayacağı gibi kötü kuştanda iyi sağlam vasıflı kuş çıkmaz sağlıklı kuş üretmek vasıflı kuş üreteilecek anlamına gelmez biz avrupanın çok çok gerisindeyiz resimlerde zaten ortada saygılar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
behsat abim ne yazıkki sana katılmıyorum eşşekten ingiliz tayı çıkmayacağı gibi kötü kuştanda iyi sağlam vasıflı kuş çıkmaz sağlıklı kuş üretmek vasıflı kuş üreteilecek anlamına gelmez biz avrupanın çok çok gerisindeyiz resimlerde zaten ortada saygılar
avrupanın aslında cok ta fazla gerisinde değiliz cihatım.. avrupalı cok kus üretebiliyor ve sağlıklı üretiyor ama gel görki bizim ülke cok kuş üretemiyor işte olay burda vasıf dersen türkiyede cok iyi vasıfta showlar üreten arkadaslar var... hele hele kanaryayı ele alırsak kanaryada bile avrupayı sollamış bulunmaktayiz.. ve bu buyuk bir başarıdır.. bizim asıl sorunumuz yeterli sayıda kuş üretememek.. bu resimlerini koydugun kuslardan cok daha guzel ve yuksek vasıfta kuslar turkiyede emin olki var hatta sende bile var :) kendi kuslarını hice sayma bi karşılaştir bakıyım :)