daniel lütolf kuşları ve fiyatları

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
abi yiğidi vur öldür ama hakkını yeme demişler adam bu işte dünyada sayılılardan mesele orda inşallah abim bekliyorum senide showcu yapacam sen merak etme çeko out show in smileki smileki

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
abi yiğidi vur öldür ama hakkını yeme demişler adam bu işte dünyada sayılılardan mesele orda inşallah abim bekliyorum senide showcu yapacam sen merak etme çeko out show in smileki smileki
:) kardesim getiriyorum showu biri geliyor yapişiyor illa vereceksin diye alıp goturuyor :) dur bi beklemedeyim güzel adetler de getirecem ins cekoslagın yerini hicbir muhabbet tutamaz benim gozumde :)

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Maşallah güzel kuşlar.Ama ben o parayı vermem.Hem o kuşları nasıl öyle üretiyorlar hala ben anlamadım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bu kuşlar show kuşları adam kaç sene böyle kuşlar için uğraşmış yani bunlar yerli gibi değil büyük ve görkemli
Uğur MOGAN' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar.Ama ben o parayı vermem.Hem o kuşları nasıl öyle üretiyorlar hala ben anlamadım.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Bu kuşlar aslında bu paralar değil amaç sadece kanı elde tutmak.
Ha illa ki bende de olsun bu kanlar diyenler bu paraları öder. ..

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Valla dünyada nelere ne para verenler varken hastasına bu paralar bence hiç bir şey değil. Ayrıca yorumlar hakikaten süper olmuş hem güldüm hem düşündüm. Şu bir gerçekki kanarya konusunda ün yapmış bir ülkeyiz ama muhabbet kuşu konusunda da dip yapmış bir ülkeyiz. Merdiven altı üreticileri pakistan hindistan gibi ülkelerden sonra sanırım en fazla bizim ülkemizdedir.

Mesele bu paralara 10tane inek almak ya da 50 tane üretimhane kurmak değil, o 50 üretimhanenin hangi birinden bu vasıflarda 1 tane de olsa böyle bir kuş almak.

Adam dünya çapında ün yapmış bunu da çalışarak araştırarak ve doğru kanları bir araya getirerek başarmış. Ve şimdide meyvelerini toplayıp bir güzel afiyetle yiyor.

Nazar etme ne olur çalış seninde olur ;)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Kapıya BMW yi bırak git demiş adam resmen..

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
fiyatlar biraz yüksek ama arkadaşlar oranın askeri ücretinin nekadar oldugunu ögrenin öyl ekıyaslayın derim bugun türkiyede 700tlye çalışıp 1500tlye show kuşu alıyorsak çok  büyük fiyat degil bu fiyatlar oranın şartlarına göre bıze göre tabiki çok çok yüksek ekonomiylede ilgili
kaldıkı adam dünyaca ünlü biri olacak okadar diyorum ama bizim ülkemize göre çok yüksek bu kuşları alan ç ıksa bile ülkemizde yavrusuna 500tl verıcek adam az çıkar bırakın bu fiyatları :)
herkez haklı  bye