DANİEL LÜTOLF ne dakikmiş(LAFIMI GERİ ALDIM KUŞLARIM GELİYOR)

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ALİ KARDEŞ HEMEN DİL KURSUNA FALAN TAKIL YOKSA KUŞLARIN KULLANMA KILAVUZUNU ÇÖZEMEN BENDEN SÖYLEMESİ smileki smileki smileki smileki smileki
KARDEŞ SANA VE CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BİZLERE YA SENDE OLSUN YADA SENİ SEVENDE DİYE ÖĞRETTİLER O KUŞLAR İZMİR HAVASINDA COŞAR MAAŞALLAH  BORA BY DERKİ BEN ÇOK GÜZEL BEKLERİM SENDE O ZAMANA KADAR BEKLEYECEN YAOACAK BIR ŞEY YOK ARZULARIN ŞELALE OLSUN SLM
ABİ KUŞLAR SAĞ SALİM GELSİNDE BAK BEN ONLARA HER DİLDEN NASIL MASALLAR ANLATICAM....TÜRKÇE'YİDE ÖĞRETİRİM BEN ONLARA ABİ SAYGILAR thumbsupbo

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
hayırlı ugurlu olsun bol bol yavru alırsınız DANİEL LÜTOLF arkadasımızdan kuş veya kuşların adet fıyatını ne kadardan aldınız, acaba

Şahruhhan

Yeni Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
Türker
Merhabalar

Sitenizin çok yeni bir üyesiyim. Aslında farklı bir hayvan türü ile uzun yıllar ilgilendim ve bir kaç kez Türkiye Şampiyonlukları aldık. Daha kolay bakılabilir bir hayvan arayışıda zihnimde daima olmuştur. Yıllar evvel çok amatörce beslediğim Muhabbet kuşlarım oldu. Fakat ciddi bir boyutta değil. En son muhabbet kuşu sahibi oluşumun üzerinden yaklaşık 15 sene geçti. BU bağlamda daima Şov Jumbo kuşlara merakım olmakla birlikte bir aydır bu kuşlara ilgim yoğunlaştı.Yapım gereği beslediğim hayvanların ırkının en iyi özelliklerini taşıyan örneklerinden olması gerekmektedir. Benim için bu olmazsa olmaz bir durumdur.

Henüz 4-5 gün önce araştırdığım bir konuyu haddime düşmeyerek ve sizler daha iyi biliyor olmanıza karşın paylaşmak isterim. Yurt dışından karayolu ile gelecek kuşlarda ki bu genelde gurbetçi akrabalar yoluyla oluyor. Her bir ferd en fazla kendi adlarına kayıtlı pedigri ve hatta bazen resmi kurumlardan alınmış olan sağlık sertifikası ile yurda girebiliyor. Gurbetçilerimizin adına kayıtlı olması zaruri olan bu kuşlardan her bir gurbetçi en fazla ikişer (2) tane getirebiliyor. Bu durumu izah etme ihtiyacı duydum. Saygılar...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hayırlı uğurlu olsun..ve gözünüz aydın, alışveriş sıkıntısız tamamlanmış  :) Bol ve sağlıklı yavru almanızı dilerim.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
inşallah kuşları kümesinizde görmek nasip olur hayırlı olsun

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Hakan TÜRKER' Alıntı:
Merhabalar

Sitenizin çok yeni bir üyesiyim. Aslında farklı bir hayvan türü ile uzun yıllar ilgilendim ve bir kaç kez Türkiye Şampiyonlukları aldık. Daha kolay bakılabilir bir hayvan arayışıda zihnimde daima olmuştur. Yıllar evvel çok amatörce beslediğim Muhabbet kuşlarım oldu. Fakat ciddi bir boyutta değil. En son muhabbet kuşu sahibi oluşumun üzerinden yaklaşık 15 sene geçti. BU bağlamda daima Şov Jumbo kuşlara merakım olmakla birlikte bir aydır bu kuşlara ilgim yoğunlaştı.Yapım gereği beslediğim hayvanların ırkının en iyi özelliklerini taşıyan örneklerinden olması gerekmektedir. Benim için bu olmazsa olmaz bir durumdur.

Henüz 4-5 gün önce araştırdığım bir konuyu haddime düşmeyerek ve sizler daha iyi biliyor olmanıza karşın paylaşmak isterim. Yurt dışından karayolu ile gelecek kuşlarda ki bu genelde gurbetçi akrabalar yoluyla oluyor. Her bir ferd en fazla kendi adlarına kayıtlı pedigri ve hatta bazen resmi kurumlardan alınmış olan sağlık sertifikası ile yurda girebiliyor. Gurbetçilerimizin adına kayıtlı olması zaruri olan bu kuşlardan her bir gurbetçi en fazla ikişer (2) tane getirebiliyor. Bu durumu izah etme ihtiyacı duydum. Saygılar...
İLGİNİZ VE VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Hayirlisiyla kuslar biran once gelir insallah bizede resimleri paylasirsaniz sevinirim

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Hayırlı olsun ali...daniel lütof isviçrenin hangi kasabasındaymuş bilgin varmı ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
inşallah sağ sağlim gelirlerde tüyleri kadar yavru alırsınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden

kodec

Yeni Üyemiz
Adı
IBRAHIM
Soyadı
ACIKGÖZ
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:
Hayırlı olsun ali...daniel lütof isviçrenin hangi kasabasındaymuş bilgin varmı ?
Daniel Lütolf
Industriestrasse 1
CH-5436 Würenlos

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
teşekkürler günay bey...irtihbata geçtik..