Değerli Dostlar!!!Şuan İstanbul da Asker olan Gurhun AYAZ hakkında

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DEĞERLİ DOSTLAR ABİLERİM KARDEŞLERİM, DEĞERLİ  SHOW  YETİŞTİCİLERİNDEN  SAYIN GURHUN  AYAZ  KARDEŞİMİZİ  HAFTA SONU  ÇARŞI İZNİNDE ZİYARETE GİTMEYİ PLANLIYORUM  BİZLER  HER  DURUMDA  BİR AİLEYİZ  ZAMAN  ZAMAN  TATLI  TARTIŞMALAR ATIŞMALAR OLSADA... HEM BU SAYEDE AİLE BAĞLARIMIZI DAHA SAĞLAMLAŞTIRMAK ADINA HEMDE  KARDEŞİMİZLE  TARTIŞAN YADA İSTEMDEN KALBİNİ KIRAN EŞ DOST KARDEŞLERİMİZ  VAR İSE  BU SAYEDE GÖNÜL ALMIŞ OLUR..  BENİMLE  AYNI FİKİRDE  VE  İMKANDA  OLAN ARKADAŞLARIN KATILIMINI BEKLERİM  BİR  YADA  ON KİŞİ FARKETMEZ BENİMLE İRTİBATA GEÇİP LİSTE OLUŞTURURSAK SEVİNİRİM... KATILIMLARINIZI BEKLERİM SAĞLICAKLA KALINIZ... VE  YARIN  TRABZONDA KENDİSİ :)  61  PLAKA  YANİ    EY GİDİ  EYYY  550  460  LAR :D 
.......
.......
................ Bu arada  askerliğimi  IGDIR/BORALAN/ARALIK/KURTÖMER  hudud karakolunda  santrol operatörü olarak  yapmıştım tabi yer yer  gezindikte ahhh  o  mülteci  o kaçakcılar  yok muu  ahhh  kaç gece  sabaha  kadar arazide koşturdu  adi herifler... :D  :D
.......
............ BU KONU ALTINA KİMLER NEREDE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ İSE PAYLAŞABİLİR DE AYNI ZAMANDA........
.......

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Hayırlı teskeler diliyorum şimdiden kardeşimize...

Askerliğimi büyük bir gururla gönüllü

KUZEY IRAK SINIRI GÜLYAZI/ULUDERE/ŞIRNAK'TA YAPTIM.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:
Hayırlı teskeler diliyorum şimdiden kardeşimize...

Askerliğimi büyük bir gururla gönüllü

KUZEY IRAK SINIRI GÜLYAZI/ULUDERE/ŞIRNAK'TA YAPTIM.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Karahan kardeşim benden selam söyle . arada telefonlaşıyoruz gürhunla . ondan aldığım bir jumbonun yavrularını bu gün anneden ayırdım . bir tanesinin altında yavrusu var . bir taneside yumurtada . bu arada sen doğduğunda 1985 senesinde askerliğim bitti .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
Karahan kardeşim benden selam söyle . arada telefonlaşıyoruz gürhunla . ondan aldığım bir jumbonun yavrularını bu gün anneden ayırdım . bir tanesinin altında yavrusu var . bir taneside yumurtada . bu arada sen doğduğunda 1985 senesinde askerliğim bitti .
...OHOOO  SEVKET  ABİM  FOSIL ABİM :D :D :D 84 TE DOĞDUM ABİM  AMA MAŞALLAH RESİMLERDE  GENCECİK DURUYORSUN KAPORTA SAĞLAM ABİM  İYİ BAKMISSIN KENDİNE....A.S  COKCA SÖYLERİM  ÜSTADIM...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
A.S ÜSTAD  SÖYLERİM  GURHUN HATIRLAR  :d
Cihan AYTAN' Alıntı:
bendende çok çok selam söylersin jumbocuya  tabi beni hatırlarsa ALLAH hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin inşallah

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan Gürhun askere gitmeden önce kendisi ile iki sefer uzun uzun görüşmüştük Ankara dan dersen hatırlar.Hayırlı teskereler dileğimizide iletirsin.Slm

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Karahan Gürhun askere gitmeden önce kendisi ile iki sefer uzun uzun görüşmüştük Ankara dan dersen hatırlar.Hayırlı teskereler dileğimizide iletirsin.Slm
tamamdır  Üstad müsterih  olunuz bizzat hatırlatacağım kendisine :)