Değerli Dostlar!!!Şuan İstanbul da Asker olan Gurhun AYAZ hakkında

aydın tosya

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:
DEĞERLİ DOSTLAR ABİLERİM KARDEŞLERİM, DEĞERLİ  SHOW  YETİŞTİCİLERİNDEN  SAYIN GURHUN  AYAZ  KARDEŞİMİZİ  HAFTA SONU  ÇARŞI İZNİNDE ZİYARETE GİTMEYİ PLANLIYORUM  BİZLER  HER  DURUMDA  BİR AİLEYİZ  ZAMAN  ZAMAN  TATLI  TARTIŞMALAR ATIŞMALAR OLSADA... HEM BU SAYEDE AİLE BAĞLARIMIZI DAHA SAĞLAMLAŞTIRMAK ADINA HEMDE  KARDEŞİMİZLE  TARTIŞAN YADA İSTEMDEN KALBİNİ KIRAN EŞ DOST KARDEŞLERİMİZ  VAR İSE  BU SAYEDE GÖNÜL ALMIŞ OLUR..  BENİMLE  AYNI FİKİRDE  VE  İMKANDA  OLAN ARKADAŞLARIN KATILIMINI BEKLERİM  BİR  YADA  ON KİŞİ FARKETMEZ BENİMLE İRTİBATA GEÇİP LİSTE OLUŞTURURSAK SEVİNİRİM... KATILIMLARINIZI BEKLERİM SAĞLICAKLA KALINIZ... VE  YARIN  TRABZONDA KENDİSİ :)  61  PLAKA  YANİ    EY GİDİ  EYYY  550  460  LAR :D 
.......
.......
................ Bu arada  askerliğimi  IGDIR/BORALAN/ARALIK/KURTÖMER  hudud karakolunda  santrol operatörü olarak  yapmıştım tabi yer yer  gezindikte ahhh  o  mülteci  o kaçakcılar  yok muu  ahhh  kaç gece  sabaha  kadar arazide koşturdu  adi herifler... :D  :D
.......
............ BU KONU ALTINA KİMLER NEREDE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ İSE PAYLAŞABİLİR DE AYNI ZAMANDA........
.......
karahan bende ıgdır mürşitali hudud karakolunda askerliğimi yaptım, mülteci, kaçakçıları gece gündüz bizide yormuştu dediğin gibi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Aydın TOSYALIOĞLU' Alıntı:
karahan bende ıgdır mürşitali hudud karakolunda askerliğimi yaptım, mülteci, kaçakçıları gece gündüz bizide yormuştu dediğin gibi.
  SORMA  AYDIN ABİ  PERTE ÇIKARACAKTIM BİRİNİ O DERECE SİNİR ETTİLER BENİM GİBİ ADAMI AMA DELİ GİBİ  PARALARIDA VARDI  :)  MÜTŞİTALİ HA WAY BE ÜSTADLA  AYNI  TOPRAKTA ASKERLİK ETMİŞİZ :)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Aydın TOSYALIOĞLU' Alıntı:
Karahan ; kardeşimize hayırlı teskereler temennimizi iletirsin inşallah bende  ıgdırda yaptım  askerLİĞİ  senin yerede gelmişliğim vardır  bende küçük agrı dagının  hemen altındaydım  ŞİLLİ HUDUT KARAKOLU  ayıptır söylemesi karakollar arası  ben teskere alana dek bize geçmişti mülteci yakalanan sayısı  bir gecede 68 mülteci yakaladık  termal kamerada ilk farkettiğimizde walla ip gibi dizilmişlerdi  kucagımıza düşürdük en komik yanı karahan  mülteciler BTR nin yanından geçiyolar walla billa da farketmemeleriydi  ne gülmüştük dediğin gibi ceplerinde para gırlaydı  hele birinin çantasından öle bişi çıktıki yere serildik gülmekten  pakistanlıydı  o kişi çantadan jöle çıkmıştı yarım kiloluk  komutanımız tatile çıkmış kırma kolu  dedi bizi bitirdi orda  hey gidi günler  aklıma geldide bangladeşli birine çok üzülmüştüm astegi kızdırdı zaten nöbeti yoktu uykudan kalktı sinirliydi bide bu kişi mıy mıy edince ne sopa atmıştı  buna :(

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Murat AŞKIN' Alıntı:
Karahan ; kardeşimize hayırlı teskereler temennimizi iletirsin inşallah bende  ıgdırda yaptım  askerLİĞİ  senin yerede gelmişliğim vardır  bende küçük agrı dagının  hemen altındaydım  ŞİLLİ HUDUT KARAKOLU  ayıptır söylemesi karakollar arası  ben teskere alana dek bize geçmişti mülteci yakalanan sayısı  bir gecede 68 mülteci yakaladık  termal kamerada ilk farkettiğimizde walla ip gibi dizilmişlerdi  kucagımıza düşürdük en komik yanı karahan  mülteciler BTR nin yanından geçiyolar walla billa da farketmemeleriydi  ne gülmüştük dediğin gibi ceplerinde para gırlaydı  hele birinin çantasından öle bişi çıktıki yere serildik gülmekten  pakistanlıydı  o kişi çantadan jöle çıkmıştı yarım kiloluk  komutanımız tatile çıkmış kırma kolu  dedi bizi bitirdi orda  hey gidi günler  aklıma geldide bangladeşli birine çok üzülmüştüm astegi kızdırdı zaten nöbeti yoktu uykudan kalktı sinirliydi bide bu kişi mıy mıy edince ne sopa atmıştı  buna :(
... şili  karakolu yahu onlar  ne  taciz yerlerdi  hurra  bizde  dışarı  :)  hudut hattı kırmızı alarm  :) güzel günlerdi güzel  askerde  kalmayı düşünüyordum iyi ki kalmamışım  baksanıza  ülkede  asker kalmadı hepsi imralı zindanındalar..... GÜRHUN KARDEŞİMİZİN HERKESE  ÇOKCA SELAMLARI  VAR  SORAN SORMAYAN TANIYAN TANIMAYAN HERKESE ÇOK ÇOK SELAM İLETTİ