DEĞERLİ SİTEMİZİN KATILIMCI ÜYELERİ SATIŞ İLANLARINA ITIBAR ETMEYIN

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Kuluçka.net forumda aktif olmayan üyelerimiz ziyaretçi konumuna geçerler.Üyelik referans yöntemi ile yapılmakta böylece her önüne  gelen satış ilanı verip çekip gitmez kaldıki zaten satış ilanı yoktur.Yönetimin yönetme şekli ile düzenlenebilir.Konuların moderatörleri vardır ve takipçisidirler.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
bugun resimli ilan vermiş oldugumuzdan dolayı cevap hakkı dogmus oldugunu düşünerek cevap yazmak gereksinimi duydum. kurunun yanında yasta yanmasın diye. isim belirterek şikayet yazmanız baska insanları zan altında bırakmaz kanaatindeyim. hele hele isim yazardımda neyse demek yerine konunun muhattabını aramak, eger çözüm olmazsa burada isim belirterek şikayetinizi bildirmeniz daha yararlı olur kanaatindeyim

biz kendi adımıza konusacak olursak son 15 aylık dönemde  900 civarında jumbo satısımız ve muhabbetkusu, sultan, cennet ve bilumum ürün satıslarımızla ve en önemlisi müşterilerimizle problem yasamamakla gurur duymaktayiz. Kemal Bey bizi dostlarınıza sorabilirsiniz, saygılarımla

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
mesut bu sözler sana değildir eminim kurunun yanın da yanacak insan değilsin seni herkes tanıyor yerin yurdun belli senden şikayetçi bir kişi varsa yazsın... sen müşterisine en güzelini sunmak için uğraşan birisin kimin nasıl kuş getirdikleri belli sen ırkı kanı nasıl kümes kümes dolaşıp en iyisini getirmek için uğraşıyorsun kısacası kuşçu olmayanları kuşçu yapmak için uğraşıyorsun ben sana teşekkür ederim ilgin ve alakan dan dolayı eminim diğer müşterilerin de benim gibi düşünüyordur...

SAYGILARIMLA

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş sen sağol sen cevabını yazdın sıra banamı geçtı sen benım açtığım konunun tamamen dışında kaldığından ben sana bır şey yazmayacağım senle alışveriş yapanıda yapacak  dostlarımada hayırlı işler dıyor
ben sıtede dakka bır gol bırcılerı kastettığimyazımda geçıyor
hemen paylaşım yapmayan satıcılara hıtaben
gereksız yazışmaları onlemek
senın gıbı esnafların kalıtesını ortaya çıkarmak
ben senle alışveriş yapan dostlarıma değil ben kendıme sorarım kayıt tarıhıne bakman yeterli
sen zaten yanlış yapsan uzun zamandır bu işi surduremezdın
ama bu yazıya cevap hakkı doğduğundan dalayı senı kırdıysam ben özur dılerım
sen rahat ol ıyı adamların işi her zaman ıyı gıder

gonlu bu sevdadan geçen herkesle bır gun buluşmak dıleğıyle

aklıma gelmışken sende benı bu sıteye konu aç sor bır uye kuçuk buyuk kırdıysam yada ard nıyet duşunmuşsem  bır tek nokta koymadan bu camıada adımı bıle duymassın derim

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Kemal abi, bize karsı bir yazı olmadıgını zaten belirttim.  seni tüm ekip olarak sayar severiz.  bizim bir kusurumuz olduysa bagışla.  amacımız polemik yaratmak degil, çözüme katkıda bulunmak.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Belki bu forum için uygun olmayacak ama ben genede düşüncemi söylemek isterim.

Diğer download forumlarda yada başka formlarda belli bir ileti sayısına gelmeden belirlenen katagorilerde  konu açılmıyor. Eğer yapma imkanı varsa bizim formda da böyle birşey yaparsak sayıyıda biraz yüksek tutarsak olabilir diye düşünüyorum. İyi günler.