DEĞERLİ URETICI VE SITEMIZI BEĞENEREK PAYLAŞIM YAPAN TUM ARKADAŞLAR

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞLAR ZAMAN ZAMAN BU KONUYU GUNDEME GETIRMEKTE FAYDA GORUYORUM URETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BELLI OLMASI VE BAZI KONULARDA TOPLU OLARAK HAREKET ETMEK ADINA KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİNE UYE OLMAYI HIZLANDIRSAK BAKIN YILBAŞINA YINE ÇOK AZ KALDI BENDEN SIZ URETİCİLERE HATIRLATMAK SONRA KIMSE PİŞMANLIK DUYMASIN SLM
AKLINA GELEN GELMEYEN FİKİR VE GORUŞLERİNİ PAYLAŞABILIR
ARZULARIMIZ HEP ŞELALE OLSUN

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
Allah kısmet ederse yarın üyelik başvurusu yapacam kırıkkaleden herkese selam ve sevgi ile

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SA ARKADAŞLAR ZAMAN ZAMAN BU KONUYU GUNDEME GETIRMEKTE FAYDA GORUYORUM URETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BELLI OLMASI VE BAZI KONULARDA TOPLU OLARAK HAREKET ETMEK ADINA KIVRIK GAGALILAR DERNEĞİNE UYE OLMAYI HIZLANDIRSAK BAKIN YILBAŞINA YINE ÇOK AZ KALDI BENDEN SIZ URETİCİLERE HATIRLATMAK SONRA KIMSE PİŞMANLIK DUYMASIN SLM
AKLINA GELEN GELMEYEN FİKİR VE GORUŞLERİNİ PAYLAŞABILIR
ARZULARIMIZ HEP ŞELALE OLSUN
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kemal abininde belirttiği gibi tüm değerli üreticilerimizle bu aileyi büyütelim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
+1...ayrıca da ben de ilave etmek isterim, derneğe üye olupta henüz kişisel bilgilerini gönderemeyen arkadaşlar biraz daha duyarlı davranıp bizlere sağlıklı ilerleyebilmemiz için yardımcı olsunlar...kişisel bilgi ve üretimhane veya kuş fotorğraflarını göndersinler...konu ile ilgili detaylar bu topikte açıklanmıştır - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,11117.0.html