DEĞERLİ USTALARIM DİYARBAKIRDA ÜRETİCİ

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
DİYARBAKIRDA MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİ VARSA BİLEN DUYAN USTALARIM MÜMKÜNSE İLETİŞİM ADRESLERİ VEYA TELEFONLARINI PAYLAŞIRSANIZ MİNNETTAR KALIRIM ORADA YAŞAYAN DOSTTUM DEVAMLI BENDEN SORUYOR YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN GELEN BÜTÜN CEVAPLAR İÇİN TŞKLER

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Batman çevre illerinde Behsat TİĞİZ'den başkasına gitmem şahsen..

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Bende hepsi mevcutta ismi nedir arkadasın belki tanırım
telefonla konuştuk onunla seni tanıyormuş ama senin sattığın kuşların fiyatı dudak uçuklatıyomuş ondan dolayı başka çevreden kuş arıyor

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
walla kardeş ben senden alış veriş yapmadığımdan dolayı  günahını alamam.bu yazdıklarımı kendisi bana telefonda söyledi ben size onu yönlendirince kuları hem çeklere göre çok küçük hemde arkadaş çevresine 17,5 den verdiği kuşu bize ayrı fiyatlarlan veriyor dedi ingiliz kırıklarıda yavruları pahallı dedi.öyle yani ama sizi bilen bilir tanıyan tanır belki bir birinizi yanlış anlamışsınızdır

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
walla kardeş ben senden alış veriş yapmadığımdan dolayı  günahını alamam.bu yazdıklarımı kendisi bana telefonda söyledi ben size onu yönlendirince kuları hem çeklere göre çok küçük hemde arkadaş çevresine 17,5 den verdiği kuşu bize ayrı fiyatlarlan veriyor dedi ingiliz kırıklarıda yavruları pahallı dedi.öyle yani ama sizi bilen bilir tanıyan tanır belki bir birinizi yanlış anlamışsınızdır
valla arkadasım her kalitede kus var bende ucuzuda var pahalısıda var hepsi boyuna goredir..13, tl yede 17,5 tlde var 22,5 da var 45 de var varda var... kim nerden tercih ederse ordan alır..ki zaten şuanda toptana satılık kus kalmadı elimde..

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
anlıyorum seni kardeş 22,5 verdiğin kuşlar çok cılızmış ondan bahsetti ben tatile geldiğimde bakmak görmek isterim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
anlıyorum seni kardeş 22,5 verdiğin kuşlar çok cılızmış ondan bahsetti ben tatile geldiğimde bakmak görmek isterim
dediğim gibi bende cesit cok gokhan diyede biri yanıma kus almaya gelmedi... her fiyata kus var bende.. kalite kalite değişir.. geldigin zaman gorursun zaten kardesim.. hayırlı aksamlar her zaman beklerim

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
valla arkadasım her kalitede kus var bende ucuzuda var pahalısıda var hepsi boyuna goredir..13, tl yede 17,5 tlde var 22,5 da var 45 de var varda var... kim nerden tercih ederse ordan alır..ki zaten şuanda toptana satılık kus kalmadı elimde..
Güzel demişsin her çeşit var. Şunu farkettim çok içten yazmışsın. :)

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
Bence fiyat uygun ve ucuz ben kuşlarımı o fiyata vermem. O fiyatlara verende bence istemeden veriyodur. Bunun bakım, yem, mama, kira, elektrik, su falan filan bir suru ıvır zıvırı var bir kuşa 17.5 tl vermek çok görülmesin. Pahalı diyen 17.5 tl ye kendi kuşlarını verir mi?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
17,5 tlye kuşmu var abi ya kuşa alıcı gözüyle bakmamış demekki.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
behsatın kuşları gerçekten kaliteli bizzat ben biliyorum bende behsattan alıyorum kuşlarım bende 25 kuş var 20 tanesi behsatın gayette memnunum kimse bilmeden kimsenin adını lekelemesin bence behsatta gerçekten işini hakkıyla yapan dürüst bir insan

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
behsatın kuşları gerçekten kaliteli bizzat ben biliyorum bende behsattan alıyorum kuşlarım bende 25 kuş var 20 tanesi behsatın gayette memnunum kimse bilmeden kimsenin adını lekelemesin bence
saolasın kardesim..senin gibi  bizi tanıyan dostlarımız zaten tanıyor..buda bize zaten yetiyor.. cok sukur