Degerli ustalarim lutfen bi el atin

Delon38

Üyemiz
Adı
Seyfi
Soyadı
YILDIZ
Degerli ustalarim fotograflara goreyorumlarmisiniz kuslarimin kizginlik durumunu ve disinin yumurtasinin olupolmadigini özellikle yuva kapisina dikkat ederseniz disi kus kemirdigi icin deligibayagi genisletti ayrica asiri kalamar kemigi tuketiyo su anda yavru almayi cok istiyorum bu kuslari aldigimda altinda 5 yumurtasiylaalmistim maalesef yer degisikliginden dolayı yumurtaya yatmadi 3 aydir bekliyorum bakalim ne olacak degerli yorumlariniz icin simdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Kızıl Karga

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Demir
Öncelikle merhabalar kuşlarının kızgın gibi görünüyor.Siz iyi bakmaya ve rahatsız etmemeye calışın elbet yumurta gelecektir.Ayrıca kuş kanatlarını düşürmüş buda üreme belirtisidir. Saglıklı yavrular alman dilegiyle. :)

efe09x

Üyemiz
Adı
Efeoglu
Soyadı
Aydın
disi kusum 1 aydir yuvaliga grip cikiyor ama ceresi hala acik mavi kahverengiye dönüsmedi hastada degil neden acaba ciftlesmeyede yanasmiyor ??

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Cere rengi çok önemli değil.
Siz kuşlarınıza biraz vitamin desteği yaparsanız yer değişikliği ve diğer stres kaynaklı sorunlarını aşmalarına yardımcı olursunuz.
Onlara mamada verdikten sonra sadece beklemek gerekiyor.

efe09x

Üyemiz
Adı
Efeoglu
Soyadı
Aydın
Kanatlarida düsmedi acik mavi olunca yumurtlamazmis heryerde öyle yaziyorda

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Genellikle doğru ancak her zaman doğru değil o görüş. Bazı kuşlar hiç umulmayanı yapabiliyor. Her kahverengi cereli kuşta yumurtlar da denemiyor.
Anladığım kadarı ile kuşlarınız sizde daha hiç yumurtlamamış. Birkaç kuluçkadan sonra kuşlarınızı tam olarak tanıyacaksınız.
Siz kızıştırma yapmaya devam etmeli ve vitamin desteğinde bulunmalısınız. Yapacaklarınız bu kadar diğer kısmı sabır ve beklemek. Gözlemlemek. Anlamaya çalışmak.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Ceresi kahverengi olmadan kanatlari  düsmeden  yumurtlayan yavru buyuten disim var