değerli ustalarım lütfen okumadan geçmeyin

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
büyük uğraşlarım sonunda 6 yumurtta aldım mubişimden fakat günü geçmek üzere yumurtaları kontrol ettim ne yazıkki hepsi boş en ağzından bir tanesinin dolu olması gerekmezmiydi benim kümesimdeki ilk kuluçkası ilk kuluçkada normal mi yumurttaların boş çıkması? 18 günü geçmesine rahmen anne kuş yumurtalara yatıyor ne yapmam lazım...!

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
kemal abi hiç çiftleşirken görmedim ama erkek devamlı dişinin ağzına kusuyoo dişi erkeği kaşıyoo baya ilgili günleri şaşırmam mümkün değil ilk yumurtasından beri 2 şer gün araylan yumurtladı ışık kontrollü yaptım içinde yumurtta sarısı var  hiç damar veya siyahlık yok

carsi-7

Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
KILIÇ
Kardeşim erkeğin yaşlı olabilir mi? onunda etkisinin olabiliceğini düşünüyorum.

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
yok hocam 1 bucuk yaşında:S ilk yumurtalar boş çıkarmış diye duydum ama doğrumu deilmi bilmiyorum ki

carsi-7

Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
KILIÇ
valla kardeş elinde başka alternatif kuş varsa değiştirerek deneyebilirsin sorununda kimde olduğunu anlarsın benim fikrim bu.işallah bol yavru alırsın

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
en azından seninki yumurtlamış :) benimkilerde tık yok ya

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
benim 6 çift kuşumun ilk yumurtaları boştu ikinciler dolu ve ilk yavrularımı aldım.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Çiftlerimin ilk kuluçkalarında bende boş yumurta durumu yaşadım.Sonra normale döndü.Birde kuluçka süreleri önemli, çok emin olduğum zamanlarda bile 3-4 günlük gecikmeli çatlamalar oldu.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlk kuluçkaları ise böylesi durumlar olabiliyor. İkinci kuluçka dönemleri tam anlamıyla fikir verir

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
tşkler şahin hocam peki 2. kuluçkadada aynı problem yani yumlar boş çıkarsa ne yapmam lazım aceba

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
tşkler şahin hocam peki 2. kuluçkadada aynı problem yani yumlar boş çıkarsa ne yapmam lazım aceba
İkinci kuluçkada da aynı durum devam ederse eşleri değiştirmeni öneririm