Deli Nature Eggfood Yellow DRY (kuş maması) 4 Kg 32 TL

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

http://www.elapet.com/product.php?id_product=44

Jumbo muhabbetlerim için Elapetten bu mamayı ısmarlayacağım. Deli naturenin yemlerinin kaliteli olduğunu biliyoruz. Ancak mamayı yeni ithal getirmişler ve fiyatda çok uygun.
Denemiş olan varsa yorumlarını bekliyorum.
Deneyen olmadıysada ben deneyince bu başlığa yorum yazacağım inşallah.

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
delinature de guzel marka ama pek kullanan yok sanırsam, fiyata cok aldanma 55 tl ye cede var,ben orlüks kullanıyorum.Kanarya ıle muhabbet cok fark etmıyor yanılmıyorsam.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kerim YAPAR' Alıntı:
delinature de guzel marka ama pek kullanan yok sanırsam, fiyata cok aldanma
Pek kullanan yok çünki daha yeni ithal edildi ülkeye, evvelce yoktu ve bunu başda belirmiştim.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Yeni ithal edilmeye başlayan bir ürün.Ama sanırım bu kanaryalar için hazırlanmış bir mama.Türkiye şampiyonasında Deli Nature standında muhabbet için olanı daha sonra ithal edicekleri konuşuluyordu.Kanarya için olan mamalarını orada inceledim hakkaten güzel bir ürün.Kokusu falan harika.

serko

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
yüceözkan
  YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM MEMNUNUM KALİTELİ MAMA

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
MAŞALLAH İNŞALLAH FAYDALI OLUR ABDULLAH ABİ KANARYA İÇİN OLANI MUHABBETLER İÇİN ÇOK KIZIŞTIRICI ETKİYE SAHİP OLUYOR MUHABBET İÇİN OLANINDAN ALSANIZ DAHA İYİ OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Arkadaslar gecen hafta Hakan kardesimizden bu mamayi aldim henuz kullanma sansim olmadi eski mama henuz bitmedigi icin. İcerik konusunda Hakanin soedigine gore muhabbet kusu icin olanlardan hicbir farki yokmus yani degerler ayni! Tek fark muhabbetler icin olan daha iri taneliymis. Hakan kardesimizin muhabbetler icin getirmemesinin sebebi su an icin piyasanin buna hazir olmadigi dolayisiyla elinde kalma olasiliginin yuksek olmasiymis. Bir sure sonra getirte eklerini soylediler, simdilik bunu kullancaz artik. Ama kuslarin yememe yada begenmeme olasiligi yok gibi geliyor bana :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR BİR KULLANSINLAR MEMNUN KALIRLARSA BİZDE KULLANIRIZ CEDE MAMA KULLANIYORUM BENDE. KANARYA İÇİN OLANI ÇOK KIZIŞTIRIYORDU AMA MUHABBET İÇİN OLANDAN ALDIM MEMNUNUM HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Valla yemden sonra mamada da deli natureye gectik hayirlisi olsun bakalim, yem harika insallah mamada da sikinti olmaz. Tabi bir dilegimizde insallah Hakan kardes zam filan yapmaz:)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Az önce siparişi verdim, hayırlısı bakalım. Muhabbet için olanı yokmuş, şimdilik kanaryaya talim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sitelerinde görmüştüm ama açıkçası pek umursamadım...herhalde elimizde hala başka mama olmasından. Abdullah usta burada paylaşınca dikkatimi çekti ve Hakanı aradaım az önce, kanarya ve muhabbet arasında içerik olarak fark yokmuş. Mamaların son kullanma tarihi Temmuz 2014 ve devamlılık konusunda da garanti verdi...yani mamanın devamı aynen yemde de olduğu gibi sıkıntı olmayacağını söyledi. Yem kaliteli, bakalım mama nasıl olacak, deneme amaçlı bir koli almayı düşünüyorum.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İnxi oması bence daha güzel. Kanarya ile arasında fark yok ise denenebilir. Şuan bisko kullanıyorum. Bitince denemeyi düşünüyorum. Tabi ozamana kadar deneyenler görüşlerini yazarsa memnun oluruz.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkdaslar mamayı kullanan vardır sanırım. fıkırlerını alabılırmıyız

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
abdullah abi kullandınmı daha mamayı kullandıysan fikirlerini yazarmısın

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ben aldım ve kullanıyorum, çok abartmak istemiyorum ama bu güne kadar kullandığım mamaları karşılaştırma yapınca en iyisi diyebilirim. Hem içerik hem de fiyat olarak süper. Bazı yabancı marka mamalar çok fazla toz gibi ve nijer oranı çok fazla, deli nature mamada bu gibi sıkıntı yok, nijer var ama orantılı ilave edilmiş. Birkaç değişik tohum çeşidi daha var içinde bunu da artı olarak mamada görmek güzel oldu.