muhendis155
Uzman Üyemiz
eve o zaman gönül rahatlılığı ile alınabilir.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Günay abi beğendiyse ben de alacağım bu mamadan.
eve o zaman gönül rahatlılığı ile alınabilir.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Günay abi beğendiyse ben de alacağım bu mamadan.
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:abdullah abi kullandınmı daha mamayı kullandıysan fikirlerini yazarmısın
aynen hocam 3 yada 4 takım harıç benım kuslarda yemıyor o mamayı bende alternatife bakıyorum....Ahmet KARA.' Alıntı:kokusu nasil, witte molen ballı mamanin kokusu berbat, kuslarum pek yemiyorlar?
cede ya da deli naturenin kokusu nasıl, kuşlarınız hangisini daha çok seviyor?Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Ben böyle bir başlık açtığımı bile unutmuşum.
Evet aldım ve bir aya yakındır kullanıyorum (Önceden cedenin muhabbet için olanını kullanıyordum.)
İlk kullanmaya başladığımda kıvam tutturmakta zorlandım, biraz yapışık oldu hazırladığımda, doğal olarakta kuşlar yemedi. 3. gün kıvamını yakaladım, kuşların yemeside düzeldi. Şu anda sıkıntız yemeye devam ediyorlar.
Cedeyle karşılaştırırsak şunları söyleyebilirim.
1 - Cede kolayca yapış yapış hale gelmiyor, deli naturede kıvamı tutturmak için biraz tecrübe etmek gerekiyor.
2- 24 saat sonra toplarken cedede hiç bir bozulma olmazken, deli naturenin renginin karardığını görüyorum.
Bunun dışında bir dez avantajını görmedim. Fiyatları yakın olsaydı cede tercih ederdim, ancak bu fiyatlar değişmedikçe deli natureyi tercih edecek gibiyim.
Cedeyi daha çok seviyorlar (Daha fiyatlı olduğunu biliyorlar sankiAhmet KARA.' Alıntı:cede ya da deli naturenin kokusu nasıl, kuşlarınız hangisini daha çok seviyor?
Muhabbet için sıkıntı yoksa bir pakette ben alıyorumGünay DÖNMEZ' Alıntı:Ben aldım ve kullanıyorum, çok abartmak istemiyorum ama bu güne kadar kullandığım mamaları karşılaştırma yapınca en iyisi diyebilirim. Hem içerik hem de fiyat olarak süper. Bazı yabancı marka mamalar çok fazla toz gibi ve nijer oranı çok fazla, deli nature mamada bu gibi sıkıntı yok, nijer var ama orantılı ilave edilmiş. Birkaç değişik tohum çeşidi daha var içinde bunu da artı olarak mamada görmek güzel oldu.
Ben 3. 1 kiloluk paketi bitirdim. Vividin rusk'u ile nemlendirip veriyorum. Kuşlar gayet iştahla yiyorlar. Cede mama kullanırken bu mamaya döndüm kuşlar yadırgamadılar desem yeri. 1. günün sonunda kalan mama artıklarını diğer gün için mamanın içine karıştırıyorum problem olmuyor.Selim YALÇIN' Alıntı:Muhabbet için sıkıntı yoksa bir pakette ben alıyorum
gökhan karıştırma şimdilik belki problem olmaz ama ilerisi için sıkıntı olabilir özellikle kursak mantarı olabilirler artanı vermemeni öneririm sadece tavsiye gerisi sana kalmışGökhan YILMAZ' Alıntı:Ben 3. 1 kiloluk paketi bitirdim. Vividin rusk'u ile nemlendirip veriyorum. Kuşlar gayet iştahla yiyorlar. Cede mama kullanırken bu mamaya döndüm kuşlar yadırgamadılar desem yeri. 1. günün sonunda kalan mama artıklarını diğer gün için mamanın içine karıştırıyorum problem olmuyor.
gökhan karıştırma şimdilik belki problem olmaz ama ilerisi için sıkıntı olabilir özellikle kursak mantarı olabilirler artanı vermemeni öneririm sadece tavsiye gerisi sana kalmışGökhan YILMAZ' Alıntı:Ben 3. 1 kiloluk paketi bitirdim. Vividin rusk'u ile nemlendirip veriyorum. Kuşlar gayet iştahla yiyorlar. Cede mama kullanırken bu mamaya döndüm kuşlar yadırgamadılar desem yeri. 1. günün sonunda kalan mama artıklarını diğer gün için mamanın içine karıştırıyorum problem olmuyor.
İzmir Bornovada elapet var orası satıyor kg lıkta verıyorlar sanırım kg ı 8 tl. önce ınternetten elapetin sitesinden numarasını al, sor bakalım verıyorlarsa oradan alabılırsınR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Acaba bu mamadan almış olan ve bana 4 pakedin 1 paketini yani 1kglik paket satabilecek olan var mı?
Ben de İzmir'deyim abi keşke dün sorsaydım da bugün gider alırdım. Artık haftaya alırım. Teşekkür ederim...Selim YALÇIN' Alıntı:İzmir Bornovada elapet var orası satıyor kg lıkta verıyorlar sanırım kg ı 8 tl. önce ınternetten elapetin sitesinden numarasını al, sor bakalım verıyorlarsa oradan alabılırsın
Kesin değil sadece 1 kg verdiklerini duydum. Önce telefondan sor sonra gitmen daha mantıklı.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Ben de İzmir'deyim abi keşke dün sorsaydım da bugün gider alırdım. Artık haftaya alırım. Teşekkür ederim...