Demir Akvaryum mutasyon muhabbetkuslarimiz - 1

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Demir akvaryumda hijyen konusunda hiçbir sıkıntı yok ben haftada enazbir kere uğrayan birisi olarak kefil olabilirim elemanlarının hergün kafes altlarını yemin ve sulukların hergün değiştiğini biliyorum bence buradan ahkam kesmek yerine bence birkez yanlarına uğruyabilirsiniz.Hijyen konusunda enson sorgulanacak biryer bilginiz olsun.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Özkan PEKDEMİR' Alıntı:
Keşke herkes Demir akvaryum gibi bir satış prensibi edinse kendine.
Hazır malınında canlı hayvanında iyisine iyi kötüsüne kötü diyebiliyor. ( Gerçi kötü bir ürün sattığını göremedim daha )

Hem fiyat olarak hemde ürün olarak bilen zaten biliyor. Temizlik konusunada gelince her gittiğimde mutlaka ya suların değişimine ya yemlerin değişimine ya genel temizliğe mutlaka denk geliyorum. Yoğunluktan dolayı bir temizlik aksaması olmuş olabilir.
Herşeyden önce hoş sohbetleri misafirperverlikleri ve bilgi birikimlerini paylaşmaları yeter.

Böyle yazıncada demir akvaryumun avukatı gibi oldum bir anda ama eleştrilen taraflar oluyorsa memnuniyetlerde yazılmalı diye düşündüm.
+100

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Özkan PEKDEMİR' Alıntı:
Keşke herkes Demir akvaryum gibi bir satış prensibi edinse kendine.
Hazır malınında canlı hayvanında iyisine iyi kötüsüne kötü diyebiliyor. ( Gerçi kötü bir ürün sattığını göremedim daha )

Hem fiyat olarak hemde ürün olarak bilen zaten biliyor. Temizlik konusunada gelince her gittiğimde mutlaka ya suların değişimine ya yemlerin değişimine ya genel temizliğe mutlaka denk geliyorum. Yoğunluktan dolayı bir temizlik aksaması olmuş olabilir.
Herşeyden önce hoş sohbetleri misafirperverlikleri ve bilgi birikimlerini paylaşmaları yeter.

Böyle yazıncada demir akvaryumun avukatı gibi oldum bir anda ama eleştrilen taraflar oluyorsa memnuniyetlerde yazılmalı diye düşündüm.

+1

Şahsen tanışıklığımız yok ancak zaman zaman dükkanlarına uğrarım. Hem temizlik hem esnaflık açısından örnek alınması gereken bir müessese. Geçen hafta aldığım java ispinozlarında hem fiyat hemde eş seçiminde gösterdiği ilgi için teşekkür ederim.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Yeşil ve mavinin bir arada olanlarına half blood mu deniyor yoksa onlardamı gökkuşağı sınıfına giriyor ben gökkuşağı bi dişi edindim ve kobalt mavi erkekle eşleştirdim yumurtaları dizmeye başladı gökkuşağı yavru alma ihtimalim varmı çekinik gen biliyorum ama yüzde kaç ihtimal bu arada mutasyon çok güzel maşallah.