Demir Akvaryum süprizlerini bekleyin ;)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ithal kuşa hayır geçen sene aldım verdiğim paranın yarısı kadar hastalık masrafı yaptım kuşlar pert kuşlar benim türkiyede üreten dostlarım varken neden yabancılara para kazandıralımki anlamış deilim.......
Kalitesizse hayır Kaliteli ise sonuna kadar evetttttt.Bizde kaliteyi arttıralım yabancılar bizden alsın ihracatımızı yapalım. smileki

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Süleyman Beye katılıyorum kaliteli kuşlar çıtayı yükseltmek için gerekli.Mesut Beyin kalitesiz kuş getireceğinide düşünmüyorum.Yakında bombaları patlatmaya başlar zaten.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ithal kuşa hayır geçen sene aldım verdiğim paranın yarısı kadar hastalık masrafı yaptım kuşlar pert kuşlar benim türkiyede üreten dostlarım varken neden yabancılara para kazandıralımki anlamış deilim.......
Bizden bugune kadar kus alipta sikinti yasamis kimse yok iken, bu tarz bir yazida kasit ararim.
Kuslari kimden aldiysaniz sikintinizi aranizda halledersiniz.halledemez iseniz isim belirterek durumu konu baslik acarak paylasirsiniz.
Biz getirdigimiz tum kuslarin arkasindayiz.
Cok sukur bizi herkes tanir.
lutfen gereksiz polemik yaratmayalim.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Süprizler başladı galiba ;D ;D
Hadi bakalım hayırlısı.
Sabırsızlıkla bekliyoruz Mesut bey fotoları.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Arkadaslar bu pazar itibariyle tepeli muhabbetkuslarimiz, cek muhabbetler, Huseyin Vardar damizlik muhabbetkuslari, show jumbolar satisa sunulacaktir.
Herkesi pazar saat 13.00 den itibaren bekliyoruz.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Kuslar satilmistir.
Gostermis oldugunuz ilgi icin tesekkurler arkadaslar