D danmes Uzman Üyemiz Katılım 22 Kas 2010 Mesajlar 442 Konum istanbul Adı mesut Soyadı Toydemir 21 Kas 2011 #41
S shakespeare Uzman Üyemiz Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 303 Konum istanbul Adı Engin Soyadı ÇALIŞKAN 22 Kas 2011 #42 danmes' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Maşallah dükkanınız çok güzel.Güneşli'ye böyle bir petshop gerekliydi zaten.İyi iş yapacağınızı umuyorum.Ben Akvaryumların üstündeki üretim kafeslerinin fiyatını öğrenmek istiyorum.
danmes' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Maşallah dükkanınız çok güzel.Güneşli'ye böyle bir petshop gerekliydi zaten.İyi iş yapacağınızı umuyorum.Ben Akvaryumların üstündeki üretim kafeslerinin fiyatını öğrenmek istiyorum.
D danmes Uzman Üyemiz Katılım 22 Kas 2010 Mesajlar 442 Konum istanbul Adı mesut Soyadı Toydemir 22 Kas 2011 #43 Kafeslere uc yemlik, 2 tunek ve suluk dahil fiyati foruma ozel 18 tl. cift kapili, tam bir uretim. kafesidir.
Kafeslere uc yemlik, 2 tunek ve suluk dahil fiyati foruma ozel 18 tl. cift kapili, tam bir uretim. kafesidir.