Yahya SAYIN' Alıntı:Evde kuşu olmayanlar ilğilenebilir...
evde kuşu olmayan derken tecrübesiz arkadaşı kasdetmedik ...Fatih ZORLU' Alıntı:evde kuşu olmayan öldürür bu hayvancıkları işinde ehil birileri alsa daha iyi olur..
Ethem YAMAN' Alıntı:Mevcut kuşlar resimleri ve sorunları ile konulursa , alacak kişide oraya ne ile karşılasagını bilerek gider daha iyi olur bence.. alan arkadaşlar bakımını güzelce yapacak kişiler olur zaten bakmayacak kimse hasta kuş almaz ..
aynen katılıyorum ehil kişilere vermek lazım bende bir kuşum var 100 tanenin içinde ayakları çarpık bacak yürüyemiyor sürünüyor ona bakıyorum yakın olsaydım gelir bakardım kuşlara onlara hizmet etmek bana şereftir....Fatih ZORLU' Alıntı:evde kuşu olmayan öldürür bu hayvancıkları işinde ehil birileri alsa daha iyi olur..
Yahya SAYIN' Alıntı:Evde kuşu olmayanlar ilğilenebilir...
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonra...Ayhan YILDIRIM' Alıntı:aynen katılıyorum ehil kişilere vermek lazım bende bir kuşum var 100 tanenin içinde ayakları çarpık bacak yürüyemiyor sürünüyor ona bakıyorum yakın olsaydım gelir bakardım kuşlara onlara hizmet etmek bana şereftir....
Çünkü dimyata pirince giden evdeki bulgurdan olur...Yahya SAYIN' Alıntı:Evde kuşu olmayanlar ilğilenebilir...
aynen katılıyorum bedava kuş alaçağım diye onlara eziyet çektirir evde bakan arkadaşlar ehil kişiler alması lazım yakın olsam ben alırdım..... friendFatih ZORLU' Alıntı:evde kuşu olmayan öldürür bu hayvancıkları işinde ehil birileri alsa daha iyi olur..