Demir Akvaryum'dan ücretsiz sahiplendirme

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
elimizde mevcut bulunan özel bakım ve ilgi isteyen rahatsızlıkları mevcut olan muhabbetkuşları gönüllü arkadaslara ücretsiz verilecektir.
haftasonu arkadaslarımızı bekleriz.

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
evde kuşu olmayan öldürür bu hayvancıkları işinde ehil birileri alsa daha iyi olur..

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Kuşların hangi hastalıkları olduklarını yazarsanız daha önce tedavi eden varsa almak isteyebilir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Fatih ZORLU' Alıntı:
evde kuşu olmayan öldürür bu hayvancıkları işinde ehil birileri alsa daha iyi olur..
evde kuşu olmayan derken tecrübesiz arkadaşı kasdetmedik ...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Mevcut kuşlar resimleri ve sorunları ile konulursa , alacak kişide oraya ne ile karşılasagını bilerek gider daha iyi olur bence.. alan arkadaşlar bakımını güzelce yapacak kişiler olur zaten bakmayacak kimse hasta kuş almaz ..

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Ethem YAMAN' Alıntı:
Mevcut kuşlar resimleri ve sorunları ile konulursa , alacak kişide oraya ne ile karşılasagını bilerek gider daha iyi olur bence.. alan arkadaşlar bakımını güzelce yapacak kişiler olur zaten bakmayacak kimse hasta kuş almaz ..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Fatih ZORLU' Alıntı:
aynen katılıyorum ehil kişilere vermek lazım bende bir kuşum var 100 tanenin içinde ayakları çarpık bacak yürüyemiyor sürünüyor ona bakıyorum yakın olsaydım gelir bakardım kuşlara onlara hizmet etmek bana şereftir....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
aynen katılıyorum ehil kişilere vermek lazım bende bir kuşum var 100 tanenin içinde ayakları çarpık bacak yürüyemiyor sürünüyor ona bakıyorum yakın olsaydım gelir bakardım kuşlara onlara hizmet etmek bana şereftir....
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonra...

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Elimde 1 sultan, 1 muhabbet var bunlardan ayrı köpeğim var. Hepsini sahiplendim. Eğer ilgi isteyen kuşlarınız varsa ben bakabilirim.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Mevcut kuşlar resimleri ve sorunları ile konulursa , alacak kişide oraya ne ile karşılasagını bilerek gider daha iyi olur bence.. alan arkadaşlar bakımını güzelce yapacak kişiler olur zaten bakmayacak kimse hasta kuş almaz ..+1

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Fatih ZORLU' Alıntı:
aynen katılıyorum bedava kuş alaçağım diye onlara eziyet çektirir evde bakan arkadaşlar ehil kişiler alması lazım yakın olsam ben alırdım..... friend